طرز تهیه پیتزا سیر استیک خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی
طرز تهیه گراتن مرغ و کدو سبز خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه گراتن مرغ و کدو گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات و فاقد گلوتن است. همه این ویژگی ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می …
طرز تهیه پیتزا سیر استیک
پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزای سیر استیک از سس سیر و بیکن سرخ شده تهیه شده است. در این دستور از نان جو برای پایه پیتزا استفاده شده است اما می توان از هر خمیر یا نان آماده ای برای این کار استفاده کرد. طعم و عطر سیر در این پیتزا طعم فوق العاده ای را در کنار بیکن ها ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سیر استیک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نان جو | ۲ عدد |
بیکن | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
کره | ۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
پنیر پارمزان | یک و نیم قاشق غذا خوری |
شیر | ۱ استکان |
طرز تهیه پیتزا سیر استیک
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه با طعم سیر و استیک در ابتدای کار، سس روی پیتزا را تهیه می کنیم. برای این کار، یک تابه مناسب برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به آن اضافه می کنیم تا ذوب شود.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را رنده یا له می کنیم و به کره اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. در ادامه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم. شیر را اضافه کرده و با سیر مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس پنیر پارمزان را اضافه کرده و با شعله کم، می گذاریم تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی کره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره به طور کامل ذوب شود.
مرحله چهارم
در این مرحله بیکن ها را درون کره سرخ می کنیم، سپسپ از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم. قارچ را هم به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله نان جو درسته را برداشته و روی آن را با سس سیری که در مراحل قبل تهیه کرده ایم خیس می کنیم. سپس پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم. در ادامه بیکن ها را به سلیقه خود در کنار هم روی پنیر پیتزا می چینیم.
مرحله ششم
سپس فلفل دلمه ای و قارچ ها را لابه لای بیکن ها قرار می دهیم. مجدد یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی آن ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر نرم و روی آن طلایی شود. سپس از فر در آورده و به صورت داغ سرو می کنیم.
- منبع :
- pizza.tam