طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه ماش پلو ماش پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ماش پلو شباهت زیادی به عدس پلو دارد و اگر …

طرز تهیه پیتزا سیر استیک

پیتزا سیر استیک , طرز تهیه پیتزا سیر استیک , دستور پخت پیتزا سیر استیک

پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزای سیر استیک از سس سیر و بیکن سرخ شده تهیه شده است. در این دستور از نان جو برای پایه پیتزا استفاده شده است اما می توان از هر خمیر یا نان آماده ای برای این کار استفاده کرد. طعم و عطر سیر در این پیتزا طعم فوق العاده ای را در کنار بیکن ها ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سیر استیک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نان جو۲ عدد
بیکن۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
کره۵۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
قارچ۵ عدد
پنیر پیتزابه مقدار لازم
پنیر پارمزانیک و نیم قاشق غذا خوری
شیر۱ استکان

طرز تهیه پیتزا سیر استیک

مرحله اول

برای تهیه پیتزای خوشمزه با طعم سیر و استیک در ابتدای کار، سس روی پیتزا را تهیه می کنیم. برای این کار، یک تابه مناسب برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به آن اضافه می کنیم تا ذوب شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده یا له می کنیم و به کره اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. در ادامه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم. شیر را اضافه کرده و با سیر مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس پنیر پارمزان را اضافه کرده و با شعله کم، می گذاریم تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی کره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره به طور کامل ذوب شود.

مرحله چهارم

در این مرحله بیکن ها را درون کره سرخ می کنیم، سپسپ از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم. قارچ را هم به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله نان جو درسته را برداشته و روی آن را با سس سیری که در مراحل قبل تهیه کرده ایم خیس می کنیم. سپس پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم. در ادامه بیکن ها را به سلیقه خود در کنار هم روی پنیر پیتزا می چینیم.

مرحله ششم

سپس فلفل دلمه ای و قارچ ها را لابه لای بیکن ها قرار می دهیم. مجدد یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی آن ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر نرم و روی آن طلایی شود. سپس از فر در آورده و به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.