طرز تهیه موجور بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه موجور بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه موجور بادمجان موجور بادمجان از خانواده کوکو است. در این غذا از بادمجان پخته شده و پنیر و تخم مرغ استفاده می شود که در تابه سرخ شده و سرو …

طرز تهیه بطاطا پیش غذای خوشمزه عربی با سیب زمینی

طرز تهیه بطاطا پیش غذای خوشمزه عربی با سیب زمینی

طرز تهیه بطاطا بطاطا یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه عربی است که مانند دیگر غذاهای عربی طعمی تند دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. …

طرز تهیه کوفته تن ماهی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته تن ماهی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته تن ماهی کوفته تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه پیتزا پستو

طرز تهیه پیتزا پستو , دستور پخت پیتزا پستو چیکن استیک با سس پستو

پیتزا پستو یکی از انواع پیتزهای معروف کشور ایتالیا است که با تاپینگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا پستو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ریحان۱ لیوان
مغز گردو۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۴ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
خمیر پیتزا۲ عدد
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
روغن زیتون¼ لیوان
مواد لازم برای روی پیتزا
فیله مرغ۴۰۰ گرم
قارچ۱۰ عدد
پنیر پیتزابه مقدار کافی
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر آویشن و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا پستو

مرحله اول

برای تهیه پیتزا پستو خوشمزه در ابتدای کار سس پستو را آماده می کنیم، برای این منظور ریحان را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه ریحان را به همراه مغز گردو درون غذاساز می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پنیر پارمزان را به همراه نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و سیر به غذاساز می افزاییم، سپس میکس می کنیم تا مواد کاملا پوره شوند. در ادامه برای تهیه مواد روی پیتزا ابتدا فیله مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه قارچ ها را پس از شستشو به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم. حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم و فیله های مرغ را به آن می افزاییم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا فیله مرغ کاملا پخته و طلایی شود.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار می دهیم، سپس مقداری از سس پستو روی آن می ریزیم و با پشت قاشق کاملا پخش می کنیم. در ادامه فیله های مرغ سرخ شده را به صورت پخش روی خمیر پیتزا می چینیم.

مرحله ششم

حالا به ترتیب قارچ های ورقه ای شده و پنیر پیتزا را به صورت پخش روی خمیر پیتزا می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب پیتزا ها را درست می کنیم، سپس طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این مدت زمانی که پنیر پیتزا آب شد، گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم پیتزا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. پس از طلایی شدن پنیر پیتزا سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت پیتزا را روی سینی سرو پیتزا قرار می دهیم، سپس آن را به اندازه و فرم دلخواه با پیتزا بر برش می زنیم. در ادامه پیتزا پستو را به دلخواه به همراه سس دلخواه و لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 خرداد 1401
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.