طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه

شیرینی تاتلی شانه , طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه , دستور پخت شیرینی تاتلی شانه

تاتلی شانه هم مانند شیرینی تاتلی بابا یک شیرینی ترکیه ای جذاب و خوشمزه است. تاتلی شانه هم مثل باقلوا و رز شربتی از شیرینی هایی است که شربت دارد و در نتیجه طبع گرمی نیز دارد. ویژگی اصلی آن هم این است که با استفاده از شانه به آن شکل می‌ دهند و روی آن شیار هایی ایجاد می ‌کنند. پس برای تهیه تاتلی ترکیه نیاز به یک شانه تمیز است. البته باید گفت که شکل دادن به شیرینی ها کمی حوصله می خواهد. باید تاتلی شانه را با دقت شکل داد تا ظاهر قشنگی پیدا کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تاتلی شانه
آب۴ لیوان
شکر۴ لیوان
آب لیمو۶ تا ۷ قطره
مواد لازم برای خمیر
مارگارین که به دمای اتاق رسیده۱۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
پودر نارگیل۱ قاشق غذا خوری
ایرمیک۱ قاشق غذا خوری
ماست۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ پاکت ۱۰ گرمی
وانیل۱ پاکت ۵ گرمی
آردبه میزان لازم (تقریبا ۲ تا سه و نیم لیوان)
مواد میانی
گردوی ریز خرد شدهبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه تاتلی شانه به روش ترکیه ای در ابتدای کار، شربت بار را آماده می ‌کنیم. شکر و آب را داخل قابلمه می‌ ریزیم و روی حرارت می ‌گذاریم و هم می‌ زنیم. وقتی به جوش آمد ۱۵ دقیقه بعد آبلیمو را اضافه می‌ کنیم.

مرحله دوم

سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم. در ادامه شربت آماده شده را از روی حرارت بر می‌ داریم و کنار می‌ گذاریم تا خنک شود. برای تهیه خمیر غیر از آرد همه مواد را داخل کاسه ای می ‌ریزیم و آن ها را با هم مخلوط می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله  آرد را با کنترل و به صورت کم کم اضافه می ‌کنیم تا خمیری یکدست و منسجم درست شود. به این نکته توجه داشته باشید که خمیر باید نرم باشد، اما نباید به دست بچسبد. به اندازه گردو از خمیر بر می ‌داریم.

مرحله چهارم

سپس آنرا روی دندانه های شانه فرم می ‌دهیم. در ادامه مقداری از گردوی خرد شده روی خمیر می ‌ریزیم و روی آن ها هم یک بادام برای تزیین می‌ توان گذاشت. در صورت تمایل می توانیم به جای بادام، فندق یا پسته بگذاریم.

مرحله پنجم

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر ها را در سینی فر قرار داده و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا زمانی که که شیرینی ها طلایی شوند.

مرحله ششم

در مرحله پایانی به محض اینکه تاتلی را از فر خارج کردیم، شربت خنک شده را روی آن می ‌ریزیم و بعد از ریختن شربت می توانیم روی شیرینی را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنیم. سپس در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 4 شهریور 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.