طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا

طرز تهیه دسر موس لبو دسر موس لبو یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با چغندر قرمز یا همان لبو تهیه می شود. این دسر خوشمزه و مجلسی را …

طرز تهیه معجون بستنی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه معجون بستنی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه معجون بستنی معجون بستنی یک دسر خیلی خوشمزه است که به صورت لایه ای تهیه می شود. لایه اول آن ساندویچ بستنی است. برای تهیه ساندویچ بستنی لازم است نان …

طرز تهیه دسر انبه ژله ای خوشمزه و سالم با بستنی در منزل

طرز تهیه دسر انبه ژله ای خوشمزه و سالم با بستنی در منزل

طرز تهیه دسر انبه دسر انبه یک دسر بسیار خوشمزه و زیبا است که با استفاده از پودر ژلاتین و مخلوط شیر و انبه تهیه می شود. این انبه سرشار از انتی …

طرز تهیه دسر ایبیزا

دسر ایبیزا , طرز تهیه دسر ایبیزا , دستور پخت دسر ایبیزا

دسر که در فرهنگ‌های آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پی‌غذا یا پس غذا نیز می ‌گویند) که معمولاً در پایان یک وعده غذایی مصرف می‌ شود، به ‌طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد. اگر دنبال دسر خاص و خوشمزه می گردید می توانید دسر ایبیزا را درست کنید. دسر ایبیزا بسیار خوشمزه است. این دسر از یک لایه بیسکوییت آماده و یک لایه کرم شکلاتی و یک لایه خامه فرم گرفته تهیه می شود که داخل آن از میوه های مختلف استفاده شده و رول می شود. این دسر بسیار خوشمزه به صورت تک نفره است و می توان به راحتی در مهمانی ها آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر ایبیزا در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر ایبیزا
بیسکوییت پتی بور۲ بسته
شیر۱ لیتر
شکر دانه ریز۱ فنجان
آرد۱ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ۱۲۰ گرم
کره۱ قاشق غذا خوری
خامه۱ بسته
موز یا توت فرنگیبرای وسط دسر به مقدار لازم

طرز تهیه دسر ایبیزا

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص ایبیزا در ابتدای کار، شیر را به همراه آرد الک شده، شکر و کاکائو در یک قابلمه مناسب می ‌ریزیم و آن را روی شعله ملایم هم می ‌زنیم تا کمی غلیظ شود، بعد از روی گاز بر می ‌داریم.

مرحله دوم

سپس شکلات را به آن اضافه می‌ کنیم. بیسکویت ها را مانند آرد در غذاساز خرد می‌ کنیم و در سینی فر پهن می‌ کنیم. اگر سینی را کمی با کره چرب کنیم بسکویت ها نمی لغزند. آن را به درستی پهن می ‌کنیم و خوب پرس می‌ کنیم.

مرحله سوم

سس شکلات را که کمی از حرارت افتاده، آرام روی بیسکوییت ها، پهن می‌ کنیم. وقتی خنک شد، در یخچال قرار می‌ دهیم و می‌ گذاریم دو ساعت بماند. خامه زده شده و فرم گرفته را روی سس شکلات پهن می‌ کنیم

مرحله چهارم

و حداقل چهار و نیم ساعت یا یک شب در یخچال بماند. روی آن را با سلفون می ‌پوشانیم تا خشک نشود. سپس از یخچال خارج کرده و بعد برش می زنیم و به دلخواه موز و توت فرنگی روی آن قرار می دهیم به آرامی با کفگیر رول می ‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 تیر 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.