طرز تهیه مربای انجیر سیاه و قرمز خانگی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای انجیر سیاه و قرمز خانگی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …

طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه و مجلسی با رنگ های متنوع

طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه و مجلسی با رنگ های متنوع

طرز تهیه ترشی گل کلم ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه  ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه با نام …

طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه و سالم به روش بازاری

طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه و سالم به روش بازاری

طرز تهیه لواشک آلو لواشک آلو یکی از انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به طور معمول در فصل تابستان می شود. این خوراکی خوشمزه را می توان …

طرز تهیه مربای چای ترش

مربای چای ترش , طرز تهیه مربای چای ترش , دستور پخت مربای چای ترش

گل ترش یکی از موادی است که به عنوان داروهای گیاهی نیز از آن استفاده می شود. به علت طعم ترشی که دارد باعث کاهش فشار خون می شود و دم کرده گل ترش (چای قرمز) برای درمان فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد. همچین سرشار از ویتامین C می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مربای چای ترش از گل ترش تازه استفاده شده است که در مناطق جنوبی کشور به خصوص در استان سیستان و بلوچستان کشت و برداشت می شود. این مربا طعم ملسی دارد که برای صبحانه گزینه جذابی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای گل ترش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم چای ترش
گل ترش تازهبه مقدار دلخواه
شکر قهوه ای یا سفیدیک و نیم برابر میزان گل ترش

طرز تهیه مربای چای ترش

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه و سالم با چای ترش در ابتدای کار، دانه های گل ترش را در می آوریم. به میزان یک و نیم برابر گل ترش شکر لازم داریم که به سلیقه خود می توانیم از شکر سفید یا قهوه ای استفاده کنیم.

مرحله دوم

گل ترش را تمیز کرده و دانه های آن را کامل جدا می کنیم و می شوییم. سپس گل ها را به تکه های کوچک تر خرد می کنیم. دانه های چای ترش را با نصف پیمانه آب می گذاریم داخل قوری روی حرارت تا بجوشد.

مرحله سوم

و به خوبی رنگ گل را پس دهد و آب چسبناکی بدست آید. دانه ها را از آب در آورده و درون یک قابلمه گل ها و آب دانه ها را می ریزیم و میگذاریم تا بجوشد. اگر نیاز داست آب اضافه هم به آن اضافه کرده و می گذاریم تا گل برگ ها بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که گل ها کاملا ذوب شد و آب آن غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد و به قوام بیاید. سپس حرارت را خاموش کرده و می گذاریم تا سرد شود. بعد در ظرف مورد نظر یا شیشه درب دار، می ریزیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.