طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه سس مارینارا سس مارینارا یکی از انواع سس های گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و پر مصرف بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سس خوشمزه معمولا …

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب مارمالاد سیب یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی مربای کدو حلوایی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشرنگ و خوش طعم ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مربای چای ترش

مربای چای ترش , طرز تهیه مربای چای ترش , دستور پخت مربای چای ترش

گل ترش یکی از موادی است که به عنوان داروهای گیاهی نیز از آن استفاده می شود. به علت طعم ترشی که دارد باعث کاهش فشار خون می شود و دم کرده گل ترش (چای قرمز) برای درمان فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد. همچین سرشار از ویتامین C می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مربای چای ترش از گل ترش تازه استفاده شده است که در مناطق جنوبی کشور به خصوص در استان سیستان و بلوچستان کشت و برداشت می شود. این مربا طعم ملسی دارد که برای صبحانه گزینه جذابی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای گل ترش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم چای ترش
گل ترش تازهبه مقدار دلخواه
شکر قهوه ای یا سفیدیک و نیم برابر میزان گل ترش

طرز تهیه مربای چای ترش

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه و سالم با چای ترش در ابتدای کار، دانه های گل ترش را در می آوریم. به میزان یک و نیم برابر گل ترش شکر لازم داریم که به سلیقه خود می توانیم از شکر سفید یا قهوه ای استفاده کنیم.

مرحله دوم

گل ترش را تمیز کرده و دانه های آن را کامل جدا می کنیم و می شوییم. سپس گل ها را به تکه های کوچک تر خرد می کنیم. دانه های چای ترش را با نصف پیمانه آب می گذاریم داخل قوری روی حرارت تا بجوشد.

مرحله سوم

و به خوبی رنگ گل را پس دهد و آب چسبناکی بدست آید. دانه ها را از آب در آورده و درون یک قابلمه گل ها و آب دانه ها را می ریزیم و میگذاریم تا بجوشد. اگر نیاز داست آب اضافه هم به آن اضافه کرده و می گذاریم تا گل برگ ها بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که گل ها کاملا ذوب شد و آب آن غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد و به قوام بیاید. سپس حرارت را خاموش کرده و می گذاریم تا سرد شود. بعد در ظرف مورد نظر یا شیشه درب دار، می ریزیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.