طرز تهیه مربای چای ترش خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی
طرز تهیه مربای چای ترش
گل ترش یکی از موادی است که به عنوان داروهای گیاهی نیز از آن استفاده می شود. به علت طعم ترشی که دارد باعث کاهش فشار خون می شود و دم کرده گل ترش (چای قرمز) برای درمان فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد. همچین سرشار از ویتامین C می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مربای چای ترش از گل ترش تازه استفاده شده است که در مناطق جنوبی کشور به خصوص در استان سیستان و بلوچستان کشت و برداشت می شود. این مربا طعم ملسی دارد که برای صبحانه گزینه جذابی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای گل ترش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم چای ترش | |
گل ترش تازه | به مقدار دلخواه |
شکر قهوه ای یا سفید | یک و نیم برابر میزان گل ترش |
طرز تهیه مربای چای ترش
مرحله اول
برای تهیه مربای خوشمزه و سالم با چای ترش در ابتدای کار، دانه های گل ترش را در می آوریم. به میزان یک و نیم برابر گل ترش شکر لازم داریم که به سلیقه خود می توانیم از شکر سفید یا قهوه ای استفاده کنیم.
مرحله دوم
گل ترش را تمیز کرده و دانه های آن را کامل جدا می کنیم و می شوییم. سپس گل ها را به تکه های کوچک تر خرد می کنیم. دانه های چای ترش را با نصف پیمانه آب می گذاریم داخل قوری روی حرارت تا بجوشد.
مرحله سوم
و به خوبی رنگ گل را پس دهد و آب چسبناکی بدست آید. دانه ها را از آب در آورده و درون یک قابلمه گل ها و آب دانه ها را می ریزیم و میگذاریم تا بجوشد. اگر نیاز داست آب اضافه هم به آن اضافه کرده و می گذاریم تا گل برگ ها بپزد.
مرحله چهارم
وقتی که گل ها کاملا ذوب شد و آب آن غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد و به قوام بیاید. سپس حرارت را خاموش کرده و می گذاریم تا سرد شود. بعد در ظرف مورد نظر یا شیشه درب دار، می ریزیم.
- منبع :
- ardou.bakery.pastry