مطالب پر بازدید
خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب به‌عنوان سبزیجات شناخته می‌شود، در …

طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره یکی از انواع سس های خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که به همراه انواع سالاد و غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه ترشک ترکیبی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ترشک ترکیبی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ترشک ترکیبی ترشک ترکیبی یکی از انواع خوراکی خوشمزه و ساده ایرانی است که با ترکیب چند میوه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه و مخصوص بدون طعم تلخی

طرز تهیه مربای بهار نارنج

طرز تهیه مربا بهار نارنج رزا منتظمی تصویری عسلی خواص مربای بهار نارنج خوب

مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه های درخت نارنج استفاده می شود. فقط کافی است تلخی بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، می پزیم تا قوام بیاید. بهار نارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد. به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای بهار نارنج
بهار نارنج۴۰۰ گرم
شکر۱۲۰۰ گرم و ۶۰۰ گرم
آب۹۰۰ گرم
آبلیمو۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مرحله اول

برای تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه در ابتدای کار، گلبرگ های شکوفه های بهار نارنج را از گل جدا می کنیم. سپس حدود ۲۴ ساعت تا ۳۰ ساعت در آّب سرد خیس می کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توان ظرف آب و بهار نارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.

مرحله سوم

وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دوبار به جوش آید. دوباره آّن را آبکش می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

اگر احساس می کنید هنوز تلخ است می توان دوباره این کار را تکرار کرد تا تلخش اش گرفته شود. این نکته را باید توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می گیریم، عطر و بوی آن نیز کمتر می شود. سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می کنیم.

مرحله پنجم

برای این کار، ۱۲۰۰ گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا مواد  بجوشد. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد.

مرحله ششم

بهار نارنج شیرین شده را درون شهد می ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته می گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

سپس می گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه در دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.