طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه و سالم به روش کارخانه ای

طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه و سالم به روش کارخانه ای

طرز تهیه کمپوت گلابی کمپوت گلابی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه حلوای بادام کفگیری خوشمزه و مجلسی اصیل تبریزی

طرز تهیه حلوای بادام کفگیری خوشمزه و مجلسی اصیل تبریزی

طرز تهیه حلوای بادام حلوای بادام یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد …

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی کرم طالبی یک کرم میوه ای است که با استفاده از پودر ژلاتین تهیه می شود. این دسر از خامه و پوره طالبی تهیه می شود. طالبی یکی …

طرز تهیه دسر توت فرنگی

طرز تهیه دسر توت فرنگی با شیر با بستنی با پودر آماده با خامه با بیسکویت شیبابا عکس دسر توت فرنگی انواع دسر با توت فرنگی

دسر توت فرنگی یک دسر بسیار خوشمزه و زیبا است که با استفاده از ژله و مخلوط شیر و خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر به صورت لایه ای است و برگردانده می شود. توت فرنگی سرشار از انتی اکسیدان و ویتامین سی هستند که برای افزایش ایمنی و سلامت بدن مفیدند. در این دسر، یک لایه توت فرنگی و ژله توت فرنگی قرار دارد. لایه دوم که پایه آن است از شیر و خامه و بیسکوییت و مغزیجات مختلف تهیه می شود که بافت فوق العاده ای به دسر می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر توت فرنگی
ژله توت فرنگی۱ بسته
شیر۳ لیوان
پودر نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
آرد۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
شکرنصف لیوان
توت فرنگی تازه۱۵ عدد
پسته۲ قاشق غذا خوری
بیسکوییت خرد شده۱ لیوان
گردو۲ قاشق غذا خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
خامه صبحانه۱ بسته

طرز تهیه دسر توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه با طعم توت فرنگی در ابتدای کار، پودر ژله را درون یک کاسه می ریزیم. سپس یک و نیم لیوان آب جوش درون آن می ریزیم و خوب هم می زنیم تا حل شود. سپس قالب مورد نظر را چرب کرده و نصف مقدار ژله را داخل آن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس در یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود. شیر را درون یک قابلمه می ریزیم. پودر نشاسته ذرت و آرد را به آن اضافه می کنیم. پودر ژلاتین و شکر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا حل شود. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

سپس به صورت مرتب هم می زنیم تا یکدست شود و به غلظت فرنی برسد. در ادامه توت فرنگی ها را شسته و از وسط نصف می کنیم. سپس روی ژله نیم بند شده می چینیم. سپس بقیه ژله را روی آن می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه فرنی آماده شده را از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه صبحانه به آن اضافه می کنیم. سپس با هم به خوبی مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند. به مواد بیسکوییت خرد شده و پسته و گردو خرد شده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس به خوبی مخلوط کرده تا یکدست شوند. در ادامه مخلوط را کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. وقتی که مایه خنک شد، ژله را از یخچال خارج کرده و مایه بیسکوییتی را به آن اضافه کرده و صاف می کنیم تا روی ژله یک دست پخش شود.

مرحله ششم

سپس آن را درون یخچال می گذاریم تا ببندد. بعد از دو سه ساعت که خودش را گرفت، کناره ها را با چاقو جدا کرده و کمی روی بخار کتری می گیریم تا ژله خودش را ول کند. سپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.