طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پودینگ خرما پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است. این دسر خوشمزه بسیار مقوی است و به همین …

طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی مگنوم بستنی مگنوم یکی از بستنی های پرطرفدار بین کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه …

طرز تهیه دسر شیر کاکائو فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر شیر کاکائو فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر شیر کاکائو شیر کاکائو به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر کاکائو با همان طعم شیر کاکائو قدیمی می توان به راحتی …

طرز تهیه دسر انجیر

داروی دسر انجیر با شیر ترکیه طرز تهیه دسر انجیر با شیر فراسودمند دسر انجیر چیست

دسر انجیر یک دسر جدید و خاص است که از هیچ افزودنی برای بستن شیر استفاده نمی شود و تنها از دو ماده شیر و انجیر بدست می آید. انجیر در شیر عمل می کند و باعث بسته شدن شیر می شود. این دسر به دلیل وجود انجیر بسیار خوشمزه و در عین حال سالم و مفید است. انجیر خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به تقویت سیستم گوارش و هضم آسان غذا اشاره کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انجیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر انجیر
شیر۵۰۰ لیتر
انجیر خشک۷ عدد

طرز تهیه دسر انجیر

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص با انجیر در ابتدای کار، انجیر را اگر خشک است از قبل با کمی آب خیس می کنیم و به تکه های کوچک برش می زنیم تا نرم تر شود. البته می توان از انجیر تازه نیز استفاده کرد که نیازی به خیس کردن ندارد.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود. نکته ای که باید در این حین به ان توجه کنیم این است که شیر فقط گرم شود کافی است و نیازی به جوشیدن ندارد.

مرحله سوم

پس از اینکه شیر گرم شد حرارت را خاموش کرده و انجیر را به شیر اضافه می کنیم. سپس با گوشت کوب برقی آن را له می کنیم. مخلوط مواد را داخل چند لیوان می ریزیم و روی آن را دستمال می کشیم و در دمای اتاق می گذاریم.

مرحله چهارم

این کار باعث می شود که انجیر مثل مایه عمل کند و شیر درون لیوان ها ببندد. سپس به مدت یک ساعت هم درون یخجال استراحت می دهیم و بعد از آن با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. اگر انجیر بیشتری بریزیم دسر شیرین تر می شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.