طرز تهیه کرم باواریا یک دسر خوشمزه و مخصوص فرانسوی
طرز تهیه کرم باواریا
کرم باواریا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم باواریا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کرم باواریا | |
شیر | نیم لیتر |
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
خامه | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۲ قاشق چای خوری |
ژلاتین | ۲ قاشق غذا خوری |
ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
طرز تهیه کرم باواریا
مرحله اول
برای تهیه کرم باواریا در ابتدای کار، ژلاتین را به همراه نصف فنجان آب جوش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی ترکیب می کنیم تا ژلاتین حل شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی هم می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شوند. در ادامه شیر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوشد. سپس مخلوط تخم مرغ را کم کم به شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مایه دسر کمی خنک شود. در ادامه ژلاتین ذوب شده را به قابلمه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله بلافاصله خامه را هم اضافه کرده و می گذاریم تا مایه دسر کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن مواد بالا را به دو قسمت تقسیم می کنیم، یکی کرم رنگ باقی میماند و در قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
ژله توت فرنگی را طبق دستور روی بسته با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست می کنیم و روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری کامل حل و شفاف شود. سپس درون ظرف های تک نفره می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله تعدادی توت فرنگی یا میوه ها دلخواه خود را خرد کرده و درون ظرف ها می ریزیم. در ادامه ژله را در یخچال قرار داده و اجازه می دهیم خودش را بگیرد. پس از اینکه خودش را گرفت، کرم ها را روی دسر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.