طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی مارمالادی خوشمزه به روش آلمانی
طرز تهیه کرافین کره ای خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه کرافین کرافین پیوند خمیر کرواسان در قالب مافین است. اولین بار در سال ۲۰۱۳ توسط یک قناد در قنادی ملبورن استرالیا درست شد ولی معروفیت آن از سال بعد زمانی …
طرز تهیه کوکی شربتی خوشمزه و مخصوص با طعم کاکائویی
طرز تهیه کوکی شربتی کوکی شربتی کاکائویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی شربتی در ادامه با سایت …
طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی خوشمزه به روش فرانسوی
طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی شیرینی ماکارون شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه یکی از معروف …
طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی
این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار لطیف است و به راحتی در خانه تهیه می شود. این شیرینی ها، شیرینی ها فیلینگی هستند که با مارمالاد یا بریلو یا کرمفیل می توان بین شیرینی ها را فیلینگ کرد. هر تعداد شیرینی تهیه شد، از آن جا که دوتا شیرینی بهم می چسبد، تعداد آن نصف می شود. این شیرینی ها به خاطر بافتی که دارد و مشابه کوکی است، به نام لینزر کوکی نام گذاری شده است.
مواد لازم شیرینی لینزر کوکی | |
کره | ۱۶۰ گرم |
پودر قند | ۱۳۰ گرم |
آرد | ۲۳۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر بادام | ۱۰۰ گرم |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
نمک | کمی |
مارمالاد، بریلو یا کرمفیل | به میزان لازم |
دستور پخت شیرینی لینزر کوکی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی آلمانی لینزر کوکی ابتدا یک کاسه بر می داریم. کره را درون آن می ریزیم و با همزن می زنیم. سپس کم کم پودر قند را اضافه کرده و با همزن می زنیم تا مخلوط کرمی و پوک شود. همزدن ممکن است حدود ۵ دقیقه یا بیشتر طول بکشد.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به کره اضافه می کنیم. وانیل می زنیم و دوباره با همزن می زنیم تا کامل مخلوط شود. نمک و پودر بادام و آرد را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و الک می کنیم. سپس کم کم مخلوط آرد را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس با لیسک به آرامی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. توجه داشته باشید که بایدآنقدر آرد اضافه کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد. خمیر را درون یک نایلون فریزری قرار می دهیم و می گذاریم حدود نیم ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از استراحت، سطح کار را آرد پاشی می کنیم. در ادامه خمیر را روی سطح کار با وردنه با قطر یکسان به صورت کاملا یکدست پهن می کنیم. ضخامت خمیر تقریبا نیم سانت باشد کافی است. سپس با کاتر دلخواه، قالب می زنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که این نوع شیرینی به صورت دوتایی است و بین آن مارمالاد یا بریلو یا کرمفیل مالیده می شود. بنابراین می توانیم به سلیقه خود با مهر روی خمیر نقش دهیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله کمی روغن هم روی کاغذ می مالیم تا چرب شود و شیرینی به کاغذ نچسبد. سپس شیرینی ها را که کاتر زده و مهر زدیم، با فاصله داخل سینی فر قرار می دهیم. فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
مرحله هفتم
سپس سینی فر را درون فر با همان دما قرار می دهیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود. شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شود.
مرحله هشتم
سپس یکی از شیرینی ها را برداشته پشت آن را مارمالاد یا بریلو یا کرمفیل می مالیم. بستگی به سلیقه و ذائقه دارد. سپس شیرینی دیگر را روی آن قرار می دهیم. شیرینی ها را درون یک ظرف در دار در یخچال نگهداری می کنیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from leila_nsb