طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی پیراشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کیک زبرا امتحان شده پف دار و خوشمزه دو رنگ

طرز تهیه کیک زبرا امتحان شده پف دار و خوشمزه دو رنگ

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی

طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی طرز تهیه شیرینی تاج لینزر طرز تهیه شیرینی لینزر آلمانی

این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار لطیف است و به راحتی در خانه تهیه می شود. این شیرینی ها، شیرینی ها فیلینگی هستند که با مارمالاد یا بریلو یا کرمفیل می توان بین شیرینی ها را فیلینگ کرد. هر تعداد شیرینی تهیه شد، از آن جا که دوتا شیرینی بهم می چسبد، تعداد آن نصف می شود. این شیرینی ها به خاطر بافتی که دارد و مشابه کوکی است، به نام لینزر کوکی نام گذاری شده است.

مواد لازم شیرینی لینزر کوکی
کره۱۶۰ گرم
پودر قند۱۳۰ گرم
آرد۲۳۵ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر بادام۱۰۰ گرم
وانیلیک هشتم قاشق چای خوری
نمککمی
مارمالاد، بریلو یا کرمفیلبه میزان لازم

دستور پخت شیرینی لینزر کوکی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی آلمانی لینزر کوکی ابتدا یک کاسه بر می داریم. کره را درون آن می ریزیم و با همزن می زنیم. سپس کم کم پودر قند را اضافه کرده و با همزن می زنیم تا مخلوط کرمی و پوک شود. همزدن ممکن است حدود ۵ دقیقه یا بیشتر طول بکشد.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به کره اضافه می کنیم. وانیل می زنیم و دوباره با همزن می زنیم تا کامل مخلوط شود. نمک و پودر بادام و آرد را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و الک می کنیم. سپس کم کم مخلوط آرد را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس با لیسک به آرامی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. توجه داشته باشید که بایدآنقدر آرد اضافه کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد. خمیر را درون یک نایلون فریزری قرار می دهیم و می گذاریم حدود نیم ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از استراحت، سطح کار را آرد پاشی می کنیم. در ادامه خمیر را روی سطح کار با وردنه با قطر یکسان به صورت کاملا یکدست پهن می کنیم. ضخامت خمیر تقریبا نیم سانت باشد کافی است. سپس با کاتر دلخواه، قالب می زنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که این نوع شیرینی به صورت دوتایی است و بین آن مارمالاد یا بریلو یا کرمفیل مالیده می شود. بنابراین می توانیم به سلیقه خود با مهر روی خمیر نقش دهیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کمی روغن هم روی کاغذ می مالیم تا چرب شود و شیرینی به کاغذ نچسبد. سپس شیرینی ها را که کاتر زده و مهر زدیم، با فاصله داخل سینی فر قرار می دهیم. فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله هفتم

سپس سینی فر را درون فر با همان دما قرار می دهیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود. شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شود.

مرحله هشتم

سپس یکی از شیرینی ها را برداشته پشت آن را مارمالاد یا بریلو یا کرمفیل می مالیم. بستگی به سلیقه و ذائقه دارد. سپس شیرینی دیگر را روی آن قرار می دهیم. شیرینی ها را درون یک ظرف در دار در یخچال نگهداری می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.