طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل بازاری کشدار لاستیکی صنعتی خانگی بدون گلوکز شکری ماری با پودر ژله بدون پودر ژلاتین بدون قالب نوشابه ای

پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباعت زیادی به ژله دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاستیل خانگی
پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
آب جوشنصف لیوان

دستور تهیه پاستیل خانگی

مرحله اول

ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور  ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

مرحله دوم

پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.