طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی پاناکوتا کدو حلوایی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل های پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی وانیلی بستنی وانیلی یکی از بستنی های محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان یک خوراکی خوشمزه مصرف می شود، می توان …

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین در این مقاله می‌خواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیک‌های عجیب اما موثری را با شما …

طرز تهیه پاستیل ساده خانگی خوشمزه و کشدار با پودر ژله

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل بازاری کشدار لاستیکی صنعتی خانگی بدون گلوکز شکری ماری با پودر ژله بدون پودر ژلاتین بدون قالب نوشابه ای

پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباهت زیادی به ژله دارد. در صورتی که این خوراکی خوشمزه را در منزل درست کنید، با خیال راحت می توانید در اختیار کودکان خود قرار دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاستیل خانگی
پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
آب جوشنصف لیوان

طرز تهیه پاستیل خانگی

مرحله اول

ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور  ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

مرحله دوم

پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.