طرز تهیه پاستیل ساده خانگی خوشمزه و کشدار با پودر ژله

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل بازاری کشدار لاستیکی صنعتی خانگی بدون گلوکز شکری ماری با پودر ژله بدون پودر ژلاتین بدون قالب نوشابه ای

پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباهت زیادی به ژله دارد. در صورتی که این خوراکی خوشمزه را در منزل درست کنید، با خیال راحت می توانید در اختیار کودکان خود قرار دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاستیل خانگی
پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
آب جوشنصف لیوان

طرز تهیه پاستیل خانگی

مرحله اول

ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور  ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

مرحله دوم

پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 80

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.