طرز تهیه پاستیل شکری

طرز تهیه پاستیل شکری بازاری طرز تهیه پاستیل شکری با پودر ژله بدون ژلاتین

علاقمندان به خوراکی های رنگی و خوشمزه، امروز برایتان دستور تهیه پاستیل شکری لذیذ و پرطرفدار را آماده نموده ایم که دستور تهیه آسان آن شما را شگفت زده خواهد کرد. تنها کافیست امروز سری به لوازم قنادی های محل زده و پس از خرید مواد اولیه، آن را در مدت زمان کمی برای خودتان و خانواده تان تهیه نمایید. حتما میدانید قدردانی کردن از کودکان، به آنان انگیزه تکرار رفتار خوب را خواهد داد. یکی از روش های قدردانی کردن از آنان، تهیه خوراکی های خوشمزه و رنگارنگ برای آنان است که خب ممکن است بسیاری از شما سخت گیری هایی در خرید خوراکی ها از بیرون از منزل داشته باشید. خبر خوب ما به شما این است که میتوانید پاستیل های رنگی رنگی خوشمزه و با شکل های مختلف را به راحتی برای آنان در منزل تهیه نموده و آنان را شگفت زده نمایید.

مواد لازم پاستیل شکری
ژله میوه ای1 بسته
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری
اسید سیتریک یا جوهر لیمو¼ قاشق چایخوری
آب½ پیمانه
گلوکز مایع¼ پیمانه
پودر شکر½ پیمانه

طرز تهیه پاستیل شکری

مرحله اول

برای تهیه پاستیل شکری خوشمزه ابتدا می بایست یک بسته پودر ژله آلبالویی را در کاسه ای ریخته و سپس به آن پودر ژلاتین را اضافه نمایید. در ادامه یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو و نصف پیمانه آب را روی مواد ریخته و هم بزنید.

مرحله دوم

در نهایت مقدار یک چهارم پیمانه گلوکز مایع ( آموزش درست کردن گلوکز مایه در منزل را از اینجا ببینید ) را به آن اضافه نموده و مجددا مواد را به کمک قاشقی با یکدیگر ترکیب نمایید تا کاملا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، پس از اینکه مواد ترکیب شده پس از هم زدن کاملا یکدست شد بایستی آن را روی حرارت بخار آب جوش سماور یا کتری قرار داده و به روش بن ماری مواد را آرام هم بزنید تا کاملا حل کنید.

مرحله چهارم

همچنین در صورتی که تمایل دارید میتوانید آن را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید. دقت داشته باشید کاربرد روش بن ماری برای فعال نمودن ژلاتین میباشد. در ادامه، قالب سیلیکونی را آماده کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را با اسپری روغن مقداری چرب کنید. سپس مایه ژله را در قالب ها ریخته و به مدت نیم ساعت در داخل فریزر و یا یک ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. دقت داشته باشید اضافه کردن روغن به قالب باعث سهولت در جدا شدن پاستیل ها می باشد.

مرحله ششم

در مرحله آخر، پس از مدت زمان تعیین شده ژله ها را از قالب درآورید. در نهایت پاستیل ها را داخل شکر پودر شده بزنید و اضافه آن را بگیرید. پاستیل شکری خوشمزه شما آماده است، می توانید آن را به همراه عزیزانتان میل نمایید.

نکات تهیه پاستیل شکری

1 – برای تهیه این پاستیل، اضافه کردن جوهر لیمو ضروری میباشد و جایگزینی ندارد.

2 – آبی که در مرحله اول به ژلاتین اضافه کردید، بایستی حتما خنک باشد.

3 – این پاستیل را میتوانید به دلخواه خودتان با هر طعمی از ژله میوه ای میل نمایید.

4 – پاستیل شکری به مدت 1 هفته در ظرف درب دار و در داخل یخچال قابل نگهداری میباشد.

6 – تمام مواد اولیه پاستیل شکری را میتوانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.