طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. کوکو سبزی از غذاهایی است که هم می توانیم …

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه برای تقویت کودکان و سالمندان

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه برای تقویت کودکان و سالمندان

طرز تهیه حریره بادام حریره بادام یکی از انواع غذاهای کمکی بسیار مقوی است که برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی و سیب زمینی با گوشت و برنج شیرازی دستپخت شف طیبه عصر خانواده

کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. اما می توان با استفاده از سبزیجات، کوفته مشابه تهیه کرد. یکی از این کوفته ها، کوفته بادمجان است. در این دستور، بادمجان را همراه با پنیر موزارلا، کوفته و در فر، طبخ می شود. این کوفته ها را می توان به عنوان فینگر فود با نان یا با برنج زعفرانی سرو نمود.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد
تخم مرغ۱ عدد
سس گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری۳ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا۱۵۰ گرم
پنیر فتا۱ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
پودر سوخاری برای غلطاندن کوفتهبه مقدار کافی
سس گوجه فرنگی برای ظرف فربه مقدار کافی

دستور پخت کوفته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کوفته بادمجون ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست، به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس بادمجان ها را درون روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

مرحله دوم

یک کاسه بزرگ بر می داریم. بادمجان ها را درون آن می ریزیم. سپس پنیر موزارلا را اضافه کرده و با پودر سوخاری و نمک و سس کچاپ و تخم مرغ و پنیر فتا مخلوط می کنیم و همه را با هم ورز می دهیم تا منسجم شود.

مرحله سوم

ظرف مخصوص فر را برداشته و کف آن را سس کچاپ می ریزیم.یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در آرد سوخاری می غلطانیم. سپس درون روغن داغ می چینیم و اطراف آن را سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

سپس درون ظرف فر که کف آن را سس ریختیم می چینیم. روی ظرف را با فویل می پوشانیم. سپس درون فر که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار می دهیم و می گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. کوفته ها را می توان کنار برنج زعفرانی یا نان و سبزی سرو کرد.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.