طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی
طرز تهیه کوفته بادمجان
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. اما می توان با استفاده از سبزیجات، کوفته مشابه تهیه کرد. یکی از این کوفته ها، کوفته بادمجان است. در این دستور، بادمجان را همراه با پنیر موزارلا، کوفته و در فر، طبخ می شود. این کوفته ها را می توان به عنوان فینگر فود با نان یا با برنج زعفرانی سرو نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سس گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر موزارلا | ۱۵۰ گرم |
پنیر فتا | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر سوخاری برای غلطاندن کوفته | به مقدار کافی |
سس گوجه فرنگی برای ظرف فر | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته بادمجان
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه کوفته بادمجون ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست، به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس بادمجان ها را درون روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.
مرحله دوم
یک کاسه بزرگ بر می داریم. بادمجان ها را درون آن می ریزیم. سپس پنیر موزارلا را اضافه کرده و با پودر سوخاری و نمک و سس کچاپ و تخم مرغ و پنیر فتا مخلوط می کنیم و همه را با هم ورز می دهیم تا منسجم شود.
مرحله سوم
ظرف مخصوص فر را برداشته و کف آن را سس کچاپ می ریزیم.یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در آرد سوخاری می غلطانیم. سپس درون روغن داغ می چینیم و اطراف آن را سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
سپس درون ظرف فر که کف آن را سس ریختیم می چینیم. روی ظرف را با فویل می پوشانیم. سپس درون فر که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار می دهیم و می گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. کوفته ها را می توان کنار برنج زعفرانی یا نان و سبزی سرو کرد.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from soo0oone