طرز تهیه پف پفی خوشمزه به روش بازاری با رنگ های متنوع

طرز تهیه پف پفی

طرز تهیه پف پفی گرد شیرینی پف پفی نی نی سایت با نشاسته بدون همزن برقی اموزش تصویری با گلوکز xvc jidi  t  td

پف پفی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه های بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این خوراکی خوشمزه با ظاهر متنوعی تهیه می شود که از محبوب ترین اشکال آن می توان به پف پفی گرد یا پف پف مکعبی اشاره کرد. پف پفی را می توانیم برای مناسب های خاص هم به شکلی که دوست داریم تهیه کنیم، مثلا برای سالگر ازدواج می توانیم از پف پفی با طرح قلب و رنگ قرمز استفاده کنیم که بستگی به سلیقه خودمان دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پف پفی
ژله رنگیبه تعداد دلخواه
آبیک سوم لیوان
شکر2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه مقدار کافی
توضیح : برای هر بسته ژله باید یک سوم لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنیم.

دستور تهیه پف پفی رنگی

مرحله اول

برای تهیه پف پفی خوشمزه و رنگی ابتدا ژله را به همراه آب و شکر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و مداوم هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و اصلا قصد نداریم به جوش بیاید.

مرحله دوم

همین که شکر حل شود و مایه گرم شود کافی است حرارت را خاموش می کنیم و با دورتند همزن برقی مایه ژله را به مدت تقریبا 4 الی 5 دقیقه می زنیم تا حالت پف و به رنگ کرمی دربیاید و کمی غلظت نیز بگیرد کافی است.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که نباید زیاد همزد چون باعث سفت شدن پف پفی می شود.ظرف مورد نظرمان را انتخاب می کنیم و کف آن به صورت پخش نارگیل می پاشیم. اگر فقط از یک نوع رنگ استفاده کرده باشیم مایه را کف ظرف می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس با قاشق سطح آن را به طور کامل یکدست و صاف می کنیم و روی آن را با نارگیل به طور کامل می پوشانیم، سپس به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

اما اگر می خواهید چند رنگ متنوع روی هم داشته باشید، نارگیل را که کف ظرف پاشیدید،رنگ اول را داخل آن می ریزیم و با قاشق سطح آن را صاف می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم و لایه بعدی را آماده می کنیم و روی رنگ قبلی می ریزیم.

مرحله ششم

همین طور چندین رنگ را می توانیم روی یکدیگر بریزیم و زمانیکه آخرین رنگ را ریختیم روی آن را با نارگیل کاملا می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 3 الی 4 ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد.

مرحله هفتم

در پایان پس از اینکه پف پفی خودش را گرفته و به طور کامل اماده شد، آنرا با یک کارد تیز از اطراف ظرف رها می کنیم، سپس به هر صورت که تمایل داریم برش می دهیم و در ظرف می چینیم. نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد امتیاز: 12

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.