طرز تهیه رب غوره

طرز تهیه رب غوره در چه غذاهایی استفاده میشود نی نی سایت به روش جدید xvc jidi vf y vi

رب غوره یکی از انواع رب های سنتی ایرانی است که می تواند جایگزین غوره در انواع غذاها باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم رب غوره
غوره۳ کیلوگرم
گوجه فرنگی۳ کیلوگرم
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت رب غوره

مرحله اول

برای تهیه رب غوره سنتی ابتدا باید غوره مناسب رب تهیه کنیم. مناسب ترین نوع غوره برای تهیه رب غوره، غوره عسکری باشد که بدون دانه هست. البته از دیگر انواع غوره ها هم می شود استفاده کرد ولی دردسر بیشتری دارد.

مرحله دوم

در این مرحله غوره ها را پس از شستشو و خشک کردن، داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم، سپس غوره میکس شده را داخل دستمال پارچه ای یا تنظیف می ریزیم و آبش را می گیریم.

مرحله سوم

آبغوره ای را که گرفتیم می توانیم برای چاشنی انواع غذاها استفاده کنیم. در ادامه باقیمانده گوشت غوره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس گوجه فرنگی ها را داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا راحت تر بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کردیم، آنها را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به صورت پوره در می آوریم. در ادامه گوجه فرنگی پوره شده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا هر چند لحظه یک بار مواد رب را مخلوط می کنیم تا آب موجود در قابلمه کشیده شود، سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و رب را به خوبی تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و غلظتش شبیه به رب گوجه فرنگی شود.

مرحله ششم

پس از اینکه رب آماده شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس روی ان یک قاشق غذاخوری روغن مایع می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای ماندگاری بیشتر رب غوره می توانیم آنرا بسته بندی و فریز کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.