طرز تهیه نان حلزونی

نان حلزونی , طرز تهیه نان حلزونی , نان حلزونی با مغز شکلاتی

نان حلزونی شکلاتی، یک انتخاب ویژه و خاص برای میان وعده هایتان می باشد، این نان با مشخصات ظاهری و طعم خوشمزهای که دارد، به تازگی طرفداران زیادی را پیدا کرده است. اکثر شما میدانید شکلات، یکی از اجزای اصلی این نان خوش طعم و عطر، هورمون شادی بخشی را در بدن فعال می کند که احساس شادمانی و خوشی را به خصوص در یک روز خسته کننده برایتان به ارمغان می آورد. همچنین به دلیل شکل و شمایل حلزونی شکل و جذاب این نان، با تهیه آن میتوانید کودکان خود را به سر ذوق آورید و روز خود را با کیفیتی بهتر بگذرانید. پیشنهاد می کنیم که آخر هفته خود را با پخت این نان جذاب به شکلی متفاوت بگذرانید، برای یک تفریح و گردش کافیست پس از پخت این نان، آن را در ظرفی دربسته قرار داده و در طبیعت به همراه خانواده و عزیزانتان میل نمایید. توصیه میشود نان حلزونی شکلاتی را به عنوان میان وعدهای انرژی زا و مقوی همراه با یک لیوان چای یا قهوه داغ در بعدازظهر سرد زمستان، و یا به عنوان وعده صبحانه همراه با یک لیوان شیر تهیه نمایید. همچنین این نان انتخابی متفاوت و ویژه برای میز پذیرایی از مهمانان مان در دورهمی ها و جشن ها نیز میباشد و به دلیل عطر و طعم دلپذیرش طرفداران زیادی را پیدا خواهد کرد. برای تهیه این نان حلزونی شکلاتی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم نان حلزونی
آرد سفید۲ پیمانه (۳۵۰ گرم)
تخم مرغ۲ عدد
وانیل½ قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری۱۵ گرم
پودر قند۷۰ گرم (½ پیمانه)
کره آب شده۸۰ گرم (½ پیمانه)
شیر ولرم۸۰ میلی لیتر
نمک½ قاشق چایخوری
مواد میانی نان
شکلات تخته ای۱۵۰ گرم
شیر۶۰ میلی لیتر
روغن مایع۶۰ میلی لیتر
وانیلنوک قاشق چایخوری

دستور پخت نان حلزونی شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه نان حلزونی شکلاتی ابتدا تخم مرغ و کره آب شده را به همراه مایه خمیر و پودر قند در ظرفی بریزید، به آن شیر ولرم و وانیل و نمک را اضافه نموده و خوب بهم بزنید. در ظرفی دیگر آرد را یکی دوبار الک نمایید تا ذرات آن سبک گردد.

مرحله دوم

در این مرحله آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه نمایید تا خمیر لطیفی به دست آورید. در نهایت خمیر را خوب ورز دهید و در کاسه ای بریزید. توجه داشته باشید روی کاسه باید در دمای محیط پوشانده شود تا حجمش دوبرابر گردد.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه ای کوچک را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید و کف آن را با مقدار کمی روغن مایع چرب نمایید. در ادامه شکلات تخته ای، شیر و وانیل را در قابلمه ریخته و به هم بزنید تا مواد کاملا یکدست گردند.

مرحله چهارم

سپس زیر گاز را خاموش کنید مواد را در جایی قرار دهید که خنک گردد. در این مرحله، خمیر به عمل آمده را به شکل مستطیل باز نمایید و دوسانتی متر از لبه فاصله دهید. سپس قابلمه شکلات و شیر را به صورت نواری بر روی خمیر مالیده و آن را دوتا بزنید.

مرحله پنجم

ادامه خمیر را برش هایی موازی داده و به شکل رول دربیاورید. سپس خمیر لوله شده را دایرهای جمع نموده و درون یک قالب با ابعاد ۲۶ سانتی متر و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. توجه داشته باشید قالب باید از پیش توسط کاغذهای روغنی چرب گردد.

مرحله ششم

در مرحله بعدی حجم مواد که بیشتر شد روی مواد را با مخلوطی از یک زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر رومال کنید. سپس آن را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و به رنگ طلایی در بیاید.

مرحله هفتم

در نهایت، پس از ۳۰ دقیقه نان حلزونی را از فر در بیاورید و عسل را به صورت یکدست روی آن بمالید. برای تزئین آن نیز میتوانید از مغزهای دلخواه (بادام، پسته،…) استفاده نمایید. نان شما آماده است. امیدواریم که از خوردن آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.