طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک نرم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه شکلات تخته ای

طرز تهیه شکلات تخته ای روی کیک در خانه با شیر و شکر بدون کره ساده xvc jidi a ghj joji hd

شکلات تخته ای یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. از شکلات تخته ای می توان در تهیه انواع شیرینی ها و دسرها استفاده کرد. شکلات تخته ای در رنگ ها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود و به دلیل اینکه حاوی کالری مناسبی است می تواند به عنوان یک میان وعده عالی استفاده شود که علاوه بر رفع گرسنگی، باعث می شود که انرژی بدن نیز افزایش یابد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شکلات تخته ای
پودر کاکائو30 گرم
پودر قند35 گرم
روغن صاف قنادی یا کره100 گرم

دستور تهیه شکلات تخته ای

مرحله اول

برای تهیه شکلات تخته ای خوشمزه ابتدا کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید و روغن صاف قنادی یا کره را در کاسه ای قرار می دهیم و کاسه را روی کتری می گذاریم تا با بخار آن آب شود.

مرحله دوم

بعد آنرا کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود. پودر قند را از الک رد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و همین طور پودر کاکائو را نیز الک می کنیم و به آن اضافه می کنیم و روغن یا کره ذوب شده را به آن می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با قاشق خوب مخلوط می کنیم و کاسه را روی حرارت بخار کتری می گذاریم و به مدت 2 دقیقه مواد را آرام با قاشق هم می زنیم و در قالب های سیلیکونی مورد نظر مایه شکلات را می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس داخل فریزر قرار می دهیم تا به مدت 30 دقیقه شکلات ها طرح قالب را بگیرد.پس از گذشت 30 دقیقه شکلات ها را از داخل قالب بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با چای نوش جان کنید.

مرحله پنجم

این شکلات برای تزئین انواع کیک یا گاناش کشی بسیار مناسب است فقط حتما از روغن صاف استفاده کنید.اگر از روغن صاف استفاده کرده باشید مدت زمان بیشتری می شود شکلات ها را نگهداری کرد.

مرحله ششم

اما اگر از کره استفاده کرده باشید باید زودتر شکلات ها را مصرف کنید چون زودتر نرم می شوند و به هیچ عنوان از روغن مایع یا جامد استفاده نکنید.طعم اصلی این شکلات وابسته به طعم پودر کاکائو است پس از بهترین مارک آن استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.