طرز تهیه نان کندو خوشمزه و مخصوص به شکل لانه زنبور

طرز تهیه نان کندو

طرز تهیه نان لانه زنبوری کندو عسلی انواع نان کندویی نان کندو تابه ای نان کندوی عسل ترلان کافه xvc jidi khk  n dd

نان کندو یکی از انواع نان های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این نان خوشمزه معمولا به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده سرو می شود، اما با این آموزشی که در این مطلب برای شما عزیزان قرار داده ایم می توانید این نان را به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید. در این دستور از موادی مانند پنیر پیتزا، زیتون و جعفری برای مغز نان کندو استفاده کرده ایم که برای پیش غذا یا میان وعده مناسب است، البته اگر تمایل دارید این نان را برای صبحانه سرو کنید می توانید به جای استفاده از این ترکیب از موادی مانند گردو و پنیر یا انواع مارمالاد و عسل برای مغز نان کندو استفاده کنید، برای مشاهده این آموزس آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان کندو
آرد سفید3 لیوان
ماست شیرین1 لیوان
خمیر مایه فوری2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
کره50 گرم
تخم مرغ1 عدد
پنیر پیتزا100 گرم
زیتون و جعفریبه مقدار کافی

دستور پخت نان کندو

مرحله اول

برای تهیه نان کندوی خوشمزه ابتدا همگی مواد داخل یخچال را بیرون می آوریم تا به مدت 30 دقیقه در دمای آشپزخانه بمانند تا هم دمای محیط شود. در ادامه ماست را داخل کاسه ای می ریزیم و کره، شکر، خمیر مایه، تخم مرغ و نمک را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس با قاشق همگی مواد را مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مواد می افزاییم و با قاشق مخلوط می کنیم تا جایکه دیگر نمی شود از قاشق استفاده کرد و مواد هر چه جلوتر می رویم سفت تر می شود.

مرحله سوم

حالا دستمان را چرب می کنیم و خمیر را مخلوط می کنیم تا جای آرد اضافه می کنیم که خمیر دیگر به دستمان نچسبد و همان جا از افزودن مجدد آرد جلوگیری می کنیم و(مقدار آرد تقریبی است ممکن است زیاد باشد.

مرحله چهارم

اضافه کردن زیاد آرد به خمیر باعث می شود که نان های سفتی در آخر داشته باشیم.)به مدت 10 دقیقه آرد را روی صفحه کار ورز می دهیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم و هواهای داخل آن کاملا از بین برود.

مرحله پنجم

بعد داخل کاسه ای را چرب می کنیم و خمیر را وسط آن می گذاریم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و حدودا 1 ساعت اجازه می دهیم در محیط گرم استراحت کند تا خمیری دوبرابر حجم فعلی داشته باشیم.

مرحله ششم

در این مدت مواد میانی نان را آماده می کنیم.کمی پنیر و زیتون بدون هسته (با چاقو خرد می کنیم) و جعفری خرد شده را با هم داخل کاسه ای می ریزیم (مقدار هر کدام بسته به تمایل شما دارد) و با قاشق آن ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت 1 ساعت خمیر را بررسی می کنیم حجم آن زیاد شده است 30 ثانیه خمیر را داخل کاسه جمع می کنیم و ورز کوچکی می دهیم و تا پف آن بخوابد و بعد به 11 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله هشتم

سپس با دست به صورت دایره ای به ان فرم می دهیم و وسط آن را باز می کنیم و از ترکیب پنیر داخل خمیر قرار می دهیم و خمیر را کامل جمع می کنیم.قالب در اندازه 23 سانتیمتر را با فرچه آغشته شده با کمی روغن را کاملا چرب می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله شروع به چیدن چانه های خمیر با فاصله کم از دور قالب می کنیم و بعد روی قالب را با پارچه ای می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه خمیرها استراحت کنند و مجددا حجم آن ها دوبرابر شود.

مرحله دهم

پس از گذشت 15 دقیقه فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.بعد از گذشت 25 دقیقه از استراحت خمیرها قلمو را داخل کمی شیر می زنیم و روی خمیرها می کشیم.(البته از اسپری نیز می توانید استفاده کنید)

مرحله یازدهم

سپس قالب را داخل فر قرار می دهیم و ظرفی را آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مدت 20 الی 30 دقیقه نان ها بپزند.اگر تمایل دارید روی نان ها کمی از طلایی بیشتر رنگ بگیرد به مدت تقریبا 2 دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.

مرحله دوازدهم

پس از پخت نان های کندو قالب را از فر بیرون می آوریم و قلمو را داخل کره می زنیم و روی نان ها می کشیم تا هم عطر دلپذیری بگیرند و هم براق شوند. در ادامه نان کندو ها را داخل ظرف می چینیم و نوش جان کنید.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 7 دی 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.