طرز تهیه نان لقمه ای فوری

طرز تهیه نان لقمه ای مغزدار بدون فر شف طیبه در فر پفی خوشمزه در منزل بدون فر xvc jidi khk grli hd

نان لقمه ای فوری یکی از انواع نان های خوشمزه و فوری است که برای صبحانه و میان وعده مناسب است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی لند همراه باشید.

مواد لازم نان لقمه ای
تخم مرغ۱ عدد
ماست½ پیمانه
آرد قنادی۱٫۵ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

دستور پخت نان لقمه ای خانگی

مرحله اول

برای تهیه نان لقمه ای فوری خوشمزه ابتدا تخم مرغ و ماست را داخل یک کاسه مناسب با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آرد را به همراه بکنیگ پودر و نمک ترکیب می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط آرد را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور کند همزن یا قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، در صورت تمایل برای بهتر شدن طعم نان می توانیم کمی پودر هل نیز به خمیر اضافه کنیم.

مرحله سوم

حالا خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا یکدست شود. در صورتی که خمیر شل و چسبناک بودف کمی آرد اضافه می کنیم تا خمیر کاملا یکدست و منسجم شود. در ادامه روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر با رودنه پهن می کنیم و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. در صورتی که کاتر در دسترس نداشتیم می توانیم از درب شیشه مربا یا پیاله های کوچک نیر استفاده کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه قالب زدن خمیر به پایان رسید، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که نان ها در روغن شناور باشند. در ادامه پس از اینکه روغن داغ شد نان ها را سرخ می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه رنگ نان ها طلایی شد و به خوبی پف کردند، آنها را از روغن خارج می کنیم و داخل توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس به همراه شکلات صبحانه، مربا و .. سرو می کنیم.

نکات پخت نان لقمه ای

نان لقمه ای شکم پر

در صورتی که بخواهیم این نان را به صورت شکم پر درست کنیم، پس از اینکه خمیرها را قالب زدیم، مواد دلخواه خود ( شکلات، گوشت، مرغ و ..) را وسط خمیر قرار می دهیم و خمیر را مانند گردو جمع می کنیمف سپس در روغن سرخ می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.