طرز تهیه دسر عروس تنبل خوشمزه شکلاتی به روش ترکیه ای
طرز تهیه بستنی اکبر مشتی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی
طرز تهیه بستنی اکبر مشتی بستنی اکبر مشتی، با خاطرات کودکی همه ما ایرانیان گره خورده است. یک طعم خوب و دوست داشتنی که همراه همیشگی روزهای گرم تابستانی بوده است، برای …
طرز تهیه دسر زعفرانی خوشمزه به روش شیک و مجلسی
طرز تهیه دسر زعفرانی دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شکیل است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه چیز کیک سوهان مجلسی به روش سنتی
طرز تهیه چیز کیک سوهان چیز کیک سوهان یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه دسر عروس تنبل
احتمالا شما جزو آن دسته افرادی هستید، که به دسرهای شکلاتی علاقۀ زیادی دارند، اگر درسته، پس تعلل نکنید و بقیه متن را بخوانید، چون قرار هست که در اینجا دسر خیلی خوشمزه و لذیذ شکلاتی، به اسم دسر عروس تنبل را آموزش بدهیم. دسر عروس تنبل، یک دسر ترکیه ای هست که در این کشور با نام های متنوعی شناخته می شود که یکی از اصلی ترین نام های این دسر خوشمزه، دسر عروس تنبل می باشد، شاید به همین خاطر این اسم را بر روی این دسر گذاشتند که شکل و فرم زیبایی دارد و یا شاید هم خیلی آسان و سریع حاضر می شود به آن دسر عروس تنبل گفته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم دسر عروس تنبل | |
کادایف تر | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد قنادی | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیتر |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکلات شیری | ۸۰ گرم |
دستور تهیه دسر عروس تنبل
مرحله اول
برای تهیه دسر عروس تنبل ابتدا رشته کادایف را درون یک تابه مناسب می ریزیم، توجه داشته باشید که نیازی به اضافه کردن روغن یا کره نیست. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله تفت دادن رشته کادایف را تا زمانی که رشته ها تغییر رنگ دهند و کاملا خشک و ترد شوند ادامه می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم رشته های خشک شده به خوبی خنک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به همراه نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکایٔو و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند، سپس شیر رو اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را به صورت مدام هم میزنیم تا سفت بشه تا حدی باید سفت بشه که از قاشق به صورت روان نریزه. چند دقیقه بعد از جوشیدن خاموش میکنیم ( این دسر باید سفت تر از پودینگ معمولی بشه تا قالبی در بیاد).
مرحله پنجم
در این مرحله شکلات رو اضافه میکنیم و هم میرنیم تا شکلات به طور کامل درون مواد ذوب شود. در ادامه فنجان هامون رو کمی خیس میکنیم و یا با یک قطره روغن مایع چرب میکنیم، سپس دسر رو توی فنجان ها میریزیم.
مرحله ششم
بعد از خنک شدن فنجان های حاوی دسر را به مدت سه چهار ساعت توی یخچال میزاریم. بعد از این مدت اول با انگشتهامون کناره های دسر رو آزاد میکنیم و بعد برمیگردونیم و توی کادایف میغلطونیم. و به دلخواه تزیین میکنیم
- منبع :
- img from somayeh.sanay