طرز تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه ترشی هفت بیجار ترشی هفت بیجار یکی از انواع ترشی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره ترشی غوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی …

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای کامکوات

طرز تهیه مربای کامکوات با اهک رزا منتظمی مجلسی خانم گلاور خانم اردستانی خواص مربای کامکوات xvc jidi lvfhd hl hj

مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اگر به دنبال تهیه صبحانه های متنوع و خوشمزه هستید توصیه می کنیم این مربا خوشمزه و فوق العاده مجلسی را حتما در منزل درست کنید. کامکوات یکی از میوه های کمتر شناخته شده شمال کشورمان می باشد که فقط برای تهیه مربا از آن استفاده می شود و در دسته بندی مرکبات قرار می گیرد. این میوه فقط در فصل زمستان و بهار در بازار موجود است و در این فصول می توانیم این مربای خوشمزه و خوش عطر را درست کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت بزرگ چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای کامکوات
کامکوات1 کیلوگرم
شکر800 گرم
آب800 گرم
هل5 دانه
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین1 قاشق چایخوری

دستور پخت مربای کامکوات

مرحله اول

برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی ابتدا کامکوات ها را می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه کامکوات ها را به صورت حلقه ای یکدست و یک اندازه خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه کامکوات ها را به صورت حلقه ای خرد کردیم، هسته های باقیمانده درون کامکوات ها را به طور کامل خارج می کنیم، چون اگر هسته ها درون مربا باقی بمانند طعم مربا را خراب می کنند.

مرحله سوم

یک قابلمه مناسب را با آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کامکوات های حلقه شده را درون اب جوش می ریزیم و صبر می کنیم دوباره آب به نقطه جوش برسد.

مرحله چهارم

پس از گذشت 3 دقیقه از جوش آمدن مجدد آب کامکوات ها را از آب جوش خارج می کنیم و درون یک ظرف حاوی آب سرد می ریزیم. این مراحل را یک بار دیگر انجام می دهیم تا تلخی کامکوات ها گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. حالا باید صبر کنیم تا شربت مربا به غلظت و قوام مناسب برسد.

مرحله ششم

برای اینکه متوجه شویم غلظت شربت مناسب است، یک قاشق از شربت را درون فریزر قرار می دهیم تا سریع خنک شود، سپس درون یک لیوان آب سرد می ریزیم، اگر شربت درون آب حل نشود یعنی به قوام رسیده است.

مرحله هفتم

در این مرحله کامکوات ها را به شربت اضافه می کنیم، سپس هل را به همراه زعفران دم کرده و پودر ژلاتین اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم مربا جا بیفتد.

مرحله هشتم

حدود 30 دقیقه زمان نیاز است تا مربا آماده شود. زمانی که مربا آماده شود، کامکوات ها تغییر رنگ و تغییر شکل می دهند که به راحتی می توانیم این موضوع را تشخیص دهیم. در ادامه اجاره می دهیم مربا خنک شود.

مرحله نهم

پس از اینکه مربا با دمای محیط یکسان شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. قبل از اولین مصرف مربا باید حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملا آماده شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.