سه شنبه 19 اسفند 1399

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه ایتالیایی

اسپاگتی با تن ماهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید اسپاگتی یکی از از غذاهای مشهور کشور ایتالیا است که به عنوان یک غذای پر طرفدار و محبوب در سراسر دنیا شناخته می شود. این بار این غذای خوشمزه را با تن ماهی درست می کنیم که باعث می شود طعمی خاص و جدید را تجربه کنیم. از این غذای خوشمزه می توانیم به عنوان یک غذای ساده برای وعده شام و نارها استفاده کنیم. البته چون این غذا ظاهری مجلسی دارد می تواند یک گزینه مناسب برای مهمانی ها و مجالس نیز باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
اسپاگتی500 گرم
گوجه فرنگی3 عدد درشت
کنسرو تن ماهی2 قوطی
پیاز1 عدد متوسط
لیمو ترش1 عدد
پنیر پیتزا یا موزارلا100 گرم
پنیر پامزان (اختیاری)2 قاشق غذاخوری
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت اسپاگتی تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی تن ماهی ابتدا تن ماهی ها را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه بجوشند و مطمئن شویم که سالم هستند.

مرحله دوم

گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند و کمی زردچوبه روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و دیگر صبر میکنیم تا سرخ و طلایی شود.

مرحله چهارم

تا سرخ شدن پیاز قابلمه ای را آب می کنیم و روی حرارت تقریبا زیاد قرار می دهیم و نمک و کمی روغن به آن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید. سپس به پیاز سر می زنیم.

مرحله پنجم

در صورتی که پیاز به طور کامل طلایی شده است، پوره گوجه فرنگی (همان گوجه فرنگی های رنده شده) را به آرامی به آن اضافه می کنیم، سپس مواد را به صورت مداوم تفت می دهیم تا آب آن ها کاملا تبخیر شود.

مرحله ششم

اگر احساس کردید رنگ پوره گوجه فرنگی کم رنگ است می توانید در این لحظه که آب گوجه فرنگی ها تبخیر شده است و در حال سرخ شدن است 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله هفتم

زمانی که آب داخل قابلمه در حال جوشیدن است، اسپاگتی ها را داخل آن قرار می دهیم تا مغز پخت شوند. تن ماهی ها را بعد از اطمینان بابت سالم بودنشان از داخل آب جوش خارج می کنیم و درب آن ها را باز می کنیم

مرحله هشتم

سپس داخل تابه محتوی گوجه فرنگی ها می ریزیم و بلافاصله پودر پاپریکا، پودر سیر، فلفل و کمی نمک روی مواد می پاشیم و با قاشق چوبی همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و همین طور با ادوی ها آغشته شوند و عطر بگیرند.

مرحله نهم

در این مرحله اسپاگتی ها را بررسی می کنیم اگر مغز پخت شده بودند آن ها را داخل آبکش می ریزیم و کمی آب سرد روی آن ها می گیریم و کنار می گذاریم تا به مدت 2 دقیقه آب اضافه آن ها خارج شود

مرحله دهم

بعد به مایه تن ماهی داخل تابه اسپاگتی ها را اضافه می کنیم و مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا خوب ترکیب شوند و سس تن ماهی کاملا با اسپاگتی ها آغشته شوند. پس از اینکه اسپاگتی ها را نیز با مایه تن ماهی مخلوط شدند

مرحله یازدهم

پنیر پیتزا یا موتزارلا را روی آن می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ده دقیقه با حرارت ملایم پنیر آب شود. در ادامه اسپاگتی تن ماهی ما آماده شده و حالا می تابه را از روی حرارت بر می داریم و در بشقاب مدنظرمان می کشیم

مرحله دوازدهم

در این مرحله اسپاگتی را با کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمیزان تزئین می کنیم، سپس یک لیمو ترش را نیز از وسط نصف می کنیم و در صورت تمایل روی اسپاگتی می چکانیم تا طعم جذاب تری داشته باشیم. نوش جان.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.