طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کاهو سالاد کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه …

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.این سالاد خوشمزه را می توانید با …

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب …

طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی گوجه فرنگی بدون گوشت قرمز سس گوجه xvc jidi hs h jd    i  tvk d

اسپاگتی گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسپاگتی۱ بسته
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۳ حبه
پوره گوجه فرنگی۲ لیوان
گوجه فرنگی۸ عدد
برگ ریحانبرای تزیین
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت اسپاگتی گوجه

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی گوجه ایتالیایی ابتدا فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیرگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم، در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی های حلقه ای را درون سینی فر می چینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه رو آنها می پاشیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا گوجه فرنگی ها به خوبی کباب شوند.

مرحله سوم

برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود. در ادامه سیر را به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد و روغن بیندازد.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس اماده شد ریحان خرد شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس یک دقیقه دیگر روی حرارت بماند. پس از اینکه سس اماده شد یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسیدف اسپاگتی را با توجه داخل آب جوش قرار می دهیم و طبق زمان درج شده روی بسته اسپاگتی آنرا آبکشی می کنیم. در ادامه اسپاگتی را با سس گوجه فرنگی مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط اسپاگتی و سس گوجه فرنگی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس گوجه فرنگی ها کباب شده را از فر خارج می کنیم و روی اسپاگتی می چینیم. در پایان غذا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/happyskinkitchen
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.