طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه و مخصوص بدون گوشت
طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی
اسپاگتی گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسپاگتی | ۱ بسته |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۳ حبه |
پوره گوجه فرنگی | ۲ لیوان |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
برگ ریحان | برای تزیین |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت اسپاگتی گوجه
مرحله اول
برای تهیه اسپاگتی گوجه ایتالیایی ابتدا فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیرگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم، در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی های حلقه ای را درون سینی فر می چینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه رو آنها می پاشیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا گوجه فرنگی ها به خوبی کباب شوند.
مرحله سوم
برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود. در ادامه سیر را به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد و روغن بیندازد.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس اماده شد ریحان خرد شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس یک دقیقه دیگر روی حرارت بماند. پس از اینکه سس اماده شد یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسیدف اسپاگتی را با توجه داخل آب جوش قرار می دهیم و طبق زمان درج شده روی بسته اسپاگتی آنرا آبکشی می کنیم. در ادامه اسپاگتی را با سس گوجه فرنگی مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله مخلوط اسپاگتی و سس گوجه فرنگی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس گوجه فرنگی ها کباب شده را از فر خارج می کنیم و روی اسپاگتی می چینیم. در پایان غذا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/happyskinkitchen