یکشنبه 10 اسفند 1399

طرز تهیه کباب تابه ای بدون روغن

طرز تهیه کباب تابه ای رژیمی آب پز خوشمزه بدون روغن

کباب تابه ای از غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار میان ایرانیان است که به همین دلیل با دستورهای متنوعی تهیه می شود. امروزه خیلی از افراد به دنبال حذف مواد غذایی مضر مثل روغن از رژیم غذایی خود هستند و به همین دلیل دوست دارند غذاها را بدون استفاده از روغن درست کنند. در این دستور آشپزی به شما آموزش می دهیم چگونه بدون استفاده از هیچ روغنی کباب تابه ای را درست کنید. البته اگر دوست دارید غذا کمی چرب داشته باشد می توانید از چربی حیوانی استفاده کنید؛ به این صورت که گوشتی که برای تهیه کباب تابه ای در نظر گرفته حاوی مقدار مناسبی چربی باشد تا در پایان کباب لذیذتری داشته باشیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی2 عدد متوسط
فلفل سبز4 عدد
گوجه فرنگی4 عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای بدون روغن

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن خوشمزه ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را به طور کامل می گیریم و پیاز رنده شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را نیز به کاسه اضافه می کنیم. نکته مهم در مورد گوشت چرخ کرده این است که همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، اگر می خواهید کباب تابه ای لذیذتر باشد از گوشت پر چرب استفاده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه می کنیم و مواد را با دست به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند. در ادامه روی کاسه را با یک بشقاب یا سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز خلالی را کف تابه می چینیمف به صورت که که کف تابه را به طور کامل پوشش بدهد. در ادامه تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم پیاز آب بیندازد و با آب خودش بپزد.

مرحله ششم

در همین حین سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی پیاز خلالی می چینیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را یا از وسط نصف می کنیم یا به صورت حلقه ای خرد می کنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مایه کباب را به صورت کتلت ها کوچک در دستمان شکل می دهیم و روی گوجه فرنگی ها می چینیم. البته در صورت تمایل می توانیم مایه کباب را به صورت یک تکه روی دیگر مواد قرار دهیم.

مرحله هشتم

در ادامه رب گوجه فرنگی را داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم و مقداری ادویه به آن اضافه می کنیم. حالا مخلوط آب و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کباب آماده شود.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم کباب با حرارت ملایم بپزد، حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت کباب کافی است. حالا باید صبر کنیم تا آب درون تابه کشیده شود و غذا به روغن بیفتد، سپس آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.