طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی
کباب تابه ای با سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. در تهیه این غذا از مواد متنوعی استفاده می شود و می توانیم نسبت به ذائقه خود مواد را تغییر دهیم، مثلا به جای استفاده از فلفل دلمه ای از هویج استفاده کنیم. تهیه کباب تابه ای بدون سیب زمینی به مقدار بیشتری گوشت چرخ کرده نیاز دارد و به همین دلیل تهیه این غذا شاید خیلی به صرفه نباشد. اما با اضافه کردن موادی مانند سیب زمینی و فلفل دلمه ای هم مقدار غذا اضافه می شود، هم اینکه قیمت تمام شده آن کاهش پیدا می کند. این کباب خوشمزه طعمی نزدیک به کتلت گوشت دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
جعفری | 1 دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه ای با سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی خوشمزه ابتدا پیاز را پوست می گیریم و پس از شستشو با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمه را از وسط نصف می کنیم و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را رنده می کنیم و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را می شوییم و آب اضافی شان را می گیریم.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی ها را نیز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا جعفری را نیز به صورت ساطوری خدر می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت 30 دقیقه تا یک ساعت کاسه حاوی مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کباب را به صورت یکدست با قطر یکسان کف تابه پخش می کنیم.
مرحله ششم
حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجزاه می دهیم یک سمت کباب آماده شود. پس از اینکه یک سمت کباب آماده شد آنرا برش می زنیم و به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که اگر می خواهید کباب تابه ای آب دار باشد باید حتما با حرارت ملایم آنرا بپزیم، اگر با حرارت ملایم کباب تابه ای را بپزیم خشک می شود. پس از اینکه کباب تقریبا سرخ شد، گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را کنار تابه می چینیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند. در پایان کباب تابه ای را به همراه گوجه فرنگی های سرخ شده داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه برنج یت نان سرو می کنیم.
مرحله نهم
توصیه ما این است که در صورت تمایل حتما از سیب زمینی تنوری هم در کنار این غذا استفاده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را پس از گرفتن پوست با روغن زیتون، نمک و ادویه طعم دار می کنیم و در فر قرار می دهیم تا بپزند.
- منبع :
- img from mary.food.mood