9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی
خواص برگه زردآلو زردآلو، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، در زندگی روزمره و حتی در طب سنتی کاربرد ویژهای دارد. این میوه به شکلهای مختلفی مانند مربا، خورشت، آبمیوه، …
طرز تهیه لازانیا بادمجان خوشمزه و ساده با سس مخصوص
طرز تهیه لازانیا بادمجان لازانیا بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود و برای گیاهخوران گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده …
طرز تهیه ساندویچ بادمجان و مرغ خوشمزه به روش بیرونی
طرز تهیه ساندویچ بادمجان و مرغ ساندویچ بادمجان یکی از ساندویچ های نوستالژیک ما می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است و برای افراد گیاه خوار نیز بسیار مناسب است. ساندویچ …
طرز تهیه کباب تابه ای در فر خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که این بار می خواهیم آنرا در فر درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه ای در فر
مرحله اول
برای تهیه کباب تابه ای در فر ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی پیاز رنده شده را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پودر سوخاری را به همراه سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه حاوی گوشت و پیاز اضافه می کنیم و مواد را ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنند و کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله چهارم
در ادامه سینی فر را چرب می کنیم و مایه کباب را کف سینی پهن می کنیم، در ادامه گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به صورت مرتب روی مایه کباب می چینیم. حالا روی ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و در فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد. در ۱۰ دقیقه پایانی زعفران دم کرده و کره را مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط کره و زعفران دم کرده را به صورت پخش روی کباب می ریزیم و اجازه می دهیم به خورد کباب رود. در پایان کباب تابه ای آماده شده را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان داغ یا برنج سرو می کنیم.
نکات پخت کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای در فر با سبزیجات
برای اینکه کباب خوشمزه تری را تجربه کنیم می توانیم مانند کباب سرداشی از سبزیجاتی مثل فلفل سبز، سیب زمینی و … در کنار این کباب خوشمزه استفاده کنیم. در صورتی که تمایل دارید کباب تنوری را با این روش تهیه کنید توصیه می کنیم آموزش زیر را مشاهده نمایید.
- منبع :
- img from mizo_ghaza