طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. آش دوغ معمولا …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه پاستا میگو

طرز تهیه پاستا میگو با سس قرمز چیلی ایتالیایی و اسفناج xvc jidi  hsjh ld  

پاستا میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند دیگر پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد و یک گزینه مناسب برای افرادی است که دنبال غذاهای خاص هستند. این غذای خوشمزه ترکیبی از فست فود و غذای دریایی می باشد و به دلیل استفاده از میگو، یک غذای گران قیمت محسوب می شود. این غذا خوشمزه را می توانیم با پاستای فرم دار هم تهیه کنیم، اما اگر از پاستای فتوچینی استفاده کنیم، ظاهر غذا لاکچری تر می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
پاستا فتوچینی200 گرم
پیاز1 عدد
میگو200 گرم
سیر2 حبه
کره2 قاشق غذاخوری
خامه1 لیوان
آرد2 قاشق غذاخوری
شیر یا آب جوشحدود 1 لیوان
جعفری یا ریحان1 دسته کوچک
نمک و فلفل قرمزبه مقدار کافی

دستور پخت پاستای میگو

مرحله اول

برای تهیه پاستا میگو ابتدا کره را به همراه خامه و شیر را از داخل یخچال بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای محیط سازگار شود. در ادامه میگوها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه ای برش می زنیم و میگوها را داخل کاسه ای می ریزیم و پیازها را لابه لای آن قرار می دهیم و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 1 ساعت بوی میگوها از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله داخل قابلمه ای تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.در همین حین که آب در حال جوش آمدن است باقی مواد را آماده می کنیم تا زمان آبکشی پاستاها، سس و میگوها نیز آماده شده باشند.

مرحله چهارم

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم. تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را داخل آن می اندازیم و میگوها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و زمانیکه کره ذوب شد به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

سپس 3 دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شوند و کنار می گذاریم.آب در حال جوشیدن است پاستاها را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و به هیچ عنوان در قابلمه را نمیگذاریم. هر چند دقیقه یکبار پاستاها را هم می زنیم.

مرحله ششم

سپس تست می کنیم تا اگر پخته شده اند آبکش کنیم. بعد از اینکه مطمئین شدیم پاستاها پخته شده اند آن ها را در آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم. تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و نصف قاشق غذاخوری کره داخل ان قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا سیرها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد آرد را می افزاییم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و آنوقت شیر و خامه را داخل کاسه ای می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

سپس مداوم تفت می دهیم تا خامه بریده نشود و مایه سس یکدست شود و میگوهای سرخ شده را همراه با جعفری،آویشن و کمی نمک و فلفل به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و در آخر پاستاهای پخته شده را اضافه می کنیم

مرحله نهم

سپس با قاشق مواد پاستا را زیر و رو می کنیم تا با سس کاملا آغشته شود.پاستا میگو آماده شده اگر مایه آن سفت بود کمی آب به آن اضافه می کنیم و اگر شل بود و رقیق اجازه می دهیم تا تبخیر شود. پاستا را داخل بشقاب می کشیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.