طرز تهیه پاستا با سوسیس و پنیر پارمزان به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سوسیس

طرز تهیه پاستا با سوسیس قارچ پنیر پیتزا xvc jidi  hsjh s sds

پاستا با سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید پاستا یکی از محبوب ترین غذاهای کشور ایتالیا است که با مواد و سس های بسیار متنوعی سرو می شود، یکی از دستورهای جدید پخت پاستا استفاده از سوسیس دودی و پنیر پارمزان در کنار این غذا است که طعم فوق العاده خوشمزه را ایجاد می کند. پاستا با سوسیس دودی و پنیر می تواند یک غذای ایده آل برای کسانی که به غذاهای فست فودی علاقمند هستند باشد، البته علاوه بر سوسیس و پنیر پامزان در این غذا از مواد دیگری مانند فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
پاستا400 گرم
پیاز1 عدد متوسط
سیر2 حبه
سوسیس دودی250 گرم
فلفل دلمه ای قرمز250 گرم
پوره گوجه فرنگی1 پیمانه
پنیر پارمزان100 گرم
آویشن1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه پاستا با سوسیس

مرحله اول

برای تهیه پاستا با سوسیس دودی ابتدا گوجه فرنگی ها را تمیز می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و تخمه های داخل آن را خارج می کنیم.

مرحله دوم

سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و داخل بشقابی می ریزیم.سوسیس ها را نیز مانند فلفل دلمه ای ها خرد می کنیم و کنار می گذاریم. بعد پوست پیاز و سیرها را می گیریم و آنها را می شوییم.

مرحله سوم

سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن کمی گرم شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند

مرحله چهارم

بعد سیرها را اضافه می کنیم و آنها را خوب تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند و در حال سرخ شدن باشند که پوره گوجه فرنگی را به آن ها می افزاییم و مجددا مواد را تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و سس قوام یابد.

مرحله پنجم

سپس داخل قابلمه ای متوسط تا نصفه آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و بعد کمی نمک به آن اضافه می کنیم و پاستاها را در حال جوشیدن آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بپزند.

مرحله ششم

تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل ان می ریزیم و تامل می کنیم تا کمی داغ شود و بعد فلفل دلمه ای ها را به همراه سس های خرد شده داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به سس سر می زنیم و در صورت غلیظ شدن شعله را خاموش می کنیم و زمانیکه سوسیس ها و فلفل دلمه ای ها سرخ شدن، سس را به آن ها اضافه می کنیم. در ادامه به پاستا سر می زنیم و اگر پخته شده بودند آن ها را آبکشی می کنیم.

مرحله هشتم

سپس داخل تابه محتوی سس و مواد می ریزیم و آن ها را خوب زیر و رو می کنیم و آویشن روی پاستاها می پاشیم تا همه نقاط پاستاها کاملا با سس و مواد آغشته شوند. در آخر روی پاستاها پنیر پارمیزان رنده شده می ریزیم و در تابه را می گذاریم

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم پنیرها آب شوند.البته می توانید داخل فر هم قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه پنیر کاملا روی پاستاها ذوب شود.پاستا سوسیس دودی آماده که شد داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو میکنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 3 دی 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.