طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج خوشمزه و مجلسی ایتالیایی

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج خوشمزه به روش ایتالیایی

پاستای مرغ و اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
پاستا۲۵۰ گرم
آب مرغ½ لیوان
آرد۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خشک شده¼ لیوان
اسفناج۱ لیوان
خامه صبحانه½ لیوان
ریحان تازه۱ مشت
پاپریکا و اورگانوبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پاستا مرغ و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه پاستای مرغ و اسفناج مجلسی ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته درون آب جوش قرار می دهیم و حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا پاستا کاملا نرم شود و بپزد. در ادامه پاستا را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن دیگر مواد می رویم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ دهد، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و اورگانو اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را تفت می دهیم تا با گوشت مرغ یکدست شوند، سپس گوشت مرغ را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آب مرغ را به همراه آب لیمو ترش و آرد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم با هم ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، گوجه فرنگی خشک شده را به همراه خامه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم، پس از اینکه اطراف آب دورن تابه شروع به حباب زدن کرد، تکه های گوشت مرغ را مجددا به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله اسفناج ها را به همراه ریحان خرد شده به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، پاستای آبکشی شده را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه کشیده شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب اضافی درون تابه به طور کامل کشیده شد، پاستای ما آماده سرو است. حالا پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس مقداری پنیر پارمزان روی پاستا می ریزیم. در پایان پاستا را به صورت گرم سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 12 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.