طرز تهیه شیرینی اسکار خوشمزه به روش قنادی با فر و بدون فر

طرز تهیه شیرینی اسکار

طرز تهیه شیرینی اسکار خانم گلاور , شیرینی اسکار مرضیه جمشیدیان , شیرینی اسکار قنادی بدون فر , xvc jidi advdkd hs hv

شیرینی اسکار یکی از انواع شیرینی های محبوب و خوشمزه مناسبتی است که معمولا در عید نوروز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه بدون فر به روش بازاری و قنادی

مواد لازم شیرینی اسکار
آرد سفید۱۵۰ گرم (۱ پیمانه)
کره۱۰۰ گرم
پودر قند۵۰ گرم (یک سوم پیمانه)
تخم مرغ۱ عدد
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
مارمالاد با طعم دلخواهبرای تزیین
پودر پسته، بادام و کنجدبرای تزیین

دستور پخت شیرینی اسکار

مرحله اول

ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود، سپس کره نرم شده را به همراه پودر قند و وانیل داخل یک کاسه مناسب به خوبی می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به خوبی هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ شودف سپس همزن را کنار می گذاریم و آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف به دست بیاید.

مرحله سوم

حالا سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا از لختگی در بیاید، سپس جلوی دستمان قرار می دهیم. در ادامه از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم و روی سطح کار می چینیم، سپس با یک وسیله مناسب (نی نوشابه) وسط خمیرها یک سوارخ ایجاد می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی قندی خوشمزه و مجلسی با پیمانه به روش بروجردی

مرحله چهارم

در ادامه با برس سفیده تخم مرغ را روی شیرینی ها می زنیم و در ادامه به دلخواه مقداری پودر بادام، پسته یا کنجد روی شیرینی ها می پاشیم. در ادامه داخل یک تابه مناسب را با دو لایه کاغذ روغنیبه طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

سپس تابه را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم تا به خوبی گرم شود، سپس شیرینی ها را با دقت و به آرامی با کمی فاصله داخل تابه کنار هم می چینیم.

مرحله ششم

حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت یک تا یک ساعت و ۱۵ دقیقه روی حرارت بمانند تا بپزند. زمانی که کف شیرینی ها طلایی شود می توانیم تابه را از روی حرارت کنار بگذاریم تا شیرینی ها خنک شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند مقداری مارمالاد درون سوراخ وسط شیرینی ها می ریزیم و آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. برای نگهداری طولانی مدت شیرینی اسکار توصیه می شود حتما شیرینی ها را داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات پخت شیرینی اسکار

شیرینی اسکار در فر

برای پخت این شیرینی در فر ابتدا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس شیرینی ها را داخل سینی فر می چینیم و به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم. زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد باید از فر خارج شوند.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.