طرز تهیه کیک قیسی

طرز تهیه کیک قیسی خوشمزه با گردو مجلسی ترکیه ای

کیک قیسی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه معمولا به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود، البته در صورت تمایل می توانیم از آن به عنوان کیک پذیرایی نیز استفاده کنیم. این کیک خوشمزه به دلیل وجود قیسی طعمی بسیار خوشایند دارد و کسانی که تمایل دارند طعم های جدید را امتحان کنند حتما این کیک خوشمزه را تهیه کنند، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی بین المللی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک قیسی
قیسی300 گرم
آرد سفید3 لیوان
تخم مرغ4 عدد
مارگارین125 گرم
شکر1 لیوان
خامه1 پاکت 200 گرم
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

دستور پخت کیک قیسی

مرحله اول

برای تهیه کیک قیسی خوشمزه ابتدا خامه و تخم مرغ ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط سازگار شوند. بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و در کاسه ای الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

حالا مارگارین را داخل کاسه ای می ریزیم، سپس وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و با دور تند همزن آن ها را مخلوط می کنیم و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم و در همان حین همزدن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم.

مرحله سوم

دقت کنید حتما تخم مرغ خوب با مواد مخلوط که شد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم. سپس خامه و آرد را اضافه می کنیم و با همزن کاملا مخلوط می کنیم و بعد قیسی ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

سپس با کمی نشاسته ذرت آن ها را کاملا آغشته می کنیم(تا در کیک ته نشین نشوند)و به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک به طور دورانی کاملا مواد را زیر و رو می کنیم تا قیسی ها داخل مایه کیک پخش شود.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را روشن می کنیم و روی 150 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا 10 دقیقه گرم شود. قالب مورد نظرمان (قالب لوف ۳۴ سانتی متر)را انتخاب می کنیم و قلمو را با کمی مارگارین آغشته می کنیم و قالب را کاملا چرب می کنیم.

مرحله ششم

سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آن را با لیسک صاف می کنیم و دو الی سه مرتبه قالب را به زمین می کوبیم تا هوای اضافه داخل مایه خارج شود.قالب را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت 40 الی 45 دقیقه کیک بپزد.

مرحله هفتم

پس از پخت کیک قالب آن را از داخل فر بیرون می آوریم و روی کیک را با پارچه ای نمدار می پوشانیم تا بافت کیک نرم شود. اگر قسمت وسط کیک در زمان پخت خیلی پف کرده بود آن را با چاقو می بریم تا روی کیک کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله کیک را بعد از خنک شدن به آرامی از داخل قالب بیرون می آوریم، سپس به شکل دلخواه برش می زنیم و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در اخر کیک را با انواع میوه جات یا با خود قیسی تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.