طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه کیک به

کیک به و هل به رنده شده و گردو با مربای به برگردان به ساده به ودارچین xvc jidi  d  fi

کیک به یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک به
آرد سفید۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع½ لیوان
ماست۱۰۰ گرم
به۱ عدد
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک به

مرحله اول

برای تهیه کیک به خوشمزه ابتدا میوه به را از وسط برش می زنیم و دانه های آنرا جدا می کنیم، سپس پوست به را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه به خرد شده را به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم به به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود. پس از اینکه به پخت و آب درون قابلمه کشیده شد، به را با چنگال له می کنیم تا به صورت پوره در بیاید.

مرحله سوم

حالا باید حدود ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار بگذاریم تا خنک شود. در ادامه تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با همزن مخلوط می کنیم تا کشدار شده و رنگ مخلوط کمرنک و مایل به کرمی شود.

مرحله چهارم

در ادامه وانیل را به همراه روغن و ماست اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که مواد با هم یکدست شوند. در ادامه پوره به را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را در چند مرحله به صورت کم کم به دیگر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه به طور کامل کیک یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را چند بار به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود. در ادامه کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود، سپس از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک خنک شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه کیک خنک شد آنرا به صورت دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای را با کمی خامه صبحانه ترکیب کنیم، سپس به روش بنماری ذوب کنیم و روی کیک را با آن کاور کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.