طرز تهیه کیک به

کیک به و هل به رنده شده و گردو با مربای به برگردان به ساده به ودارچین xvc jidi  d  fi

کیک به یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک به
آرد سفید۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع½ لیوان
ماست۱۰۰ گرم
به۱ عدد
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک به

مرحله اول

برای تهیه کیک به خوشمزه ابتدا میوه به را از وسط برش می زنیم و دانه های آنرا جدا می کنیم، سپس پوست به را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه به خرد شده را به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم به به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود. پس از اینکه به پخت و آب درون قابلمه کشیده شد، به را با چنگال له می کنیم تا به صورت پوره در بیاید.

مرحله سوم

حالا باید حدود ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار بگذاریم تا خنک شود. در ادامه تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با همزن مخلوط می کنیم تا کشدار شده و رنگ مخلوط کمرنک و مایل به کرمی شود.

مرحله چهارم

در ادامه وانیل را به همراه روغن و ماست اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که مواد با هم یکدست شوند. در ادامه پوره به را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را در چند مرحله به صورت کم کم به دیگر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه به طور کامل کیک یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را چند بار به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود. در ادامه کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود، سپس از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک خنک شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه کیک خنک شد آنرا به صورت دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای را با کمی خامه صبحانه ترکیب کنیم، سپس به روش بنماری ذوب کنیم و روی کیک را با آن کاور کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.