طرز تهیه بورک تره فرنگی ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه بورک تره فرنگی ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه بورک تره فرنگی بورک تره فرنگی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه هات چیپس

طرز تهیه هات چیپس در قابلمه در توستر با مرغ در مایکروفر با سیب زمینی بدون ژامبون روی گاز xvc jidi ihj  d s

هات چیپس یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه فست فودی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. هات چیپس دارای کالری بالایی می باشد و به همین دلیل می توانیم علاوه بر پیش غذا، از آن به عنوان یک غذای کامل نیز استفاده کنیم. برای تهیه هات چیپس فوری می توانیم مراحل تهیه چیپس را حذف کنیم و از چیپس آماده استفاده کنیم، البته توصیه می کنیم برای اینکه هات چیپس با کیفیت تر و خوشمزه تری را تجربه کنید حتما چیپس را به صورت خانگی تهیه نمایید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی3 عدد متوسط
ژامبون150 گرم
پنیر پیتزا150 گرم
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
سس مایونز1 قاشق غذاخوری
آویشن و فلفل سیاهبه مقدار کافی
نمک و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت هات چیپس

مرحله اول

برای تهیه هات چیپس خوشمزه ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم و انها را به خوبی می شوییم، سپس با رنده چیپس کن یا یک کارد تیز سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای بسیار نازک برش می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها ورقه ای شده را داخل یک کاسه آب سرد می ریزیم و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا نشاسته موجود بر روی سیب زمینی ها به طور کامل از بین برود و روی طعم چیپس ها تاثیر منفی نگذارد.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را از داخل آب سرد خارج می کنیم و روی یک دستمال تمیز می چینیم تا آب اضافی شان گرفته شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید باید به اندازه ای روغن به تابه اضافه کنیم که سیب زمینی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. نکته دیگر اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردن باید استفاده کنیم تا جذب سیب زمینی ها نشود.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا طلایی شوند، سپس با توری فلزی سیب زمینی ها را از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا روغن اضافی شان کشیده شود.

مرحله ششم

پس از اینکه چیپس اماده شد، یک ظرف مناسب فر مانند پیرکس انتخاب می کنیم و کف و بدنه آنرا با روغن چرب می کنیم. در ادامه یک کمی چیپس داخل ظرف می ریزیم و آنرا به صورت یکدست کف ظرف پهن می کنیم.

مرحله  هفتم

در این مرحله مقداری سس کچاپ و سس مایونز روی چیپس ها می ریزیم. نکته دیگر در این مرحله این است که انتخاب نوع و اندازه سس به عهده خودمان است و می توانیم از انواع سس ها در این غذا استفاده کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله ژامبون ها را خرد می کنیم و مقداری ژامبون به صورت پخش داخل ظرف می ریزیم. در صورتی که تمایل دارید این غذا را سالم تر درست کنیم می توانیم گوشت مرغ پخته شده را جایگزین ژامبون کنیم.

مرحله نهم

حالا روی ژامبون را با کمی پنیر می پوشانیم. مجددا به ترتیب همین مواد را داخل ظرف می ریزیم تا ظرف به طور کامل پر شود، سپس روی لایه آخر باقیمانده پنیر پیتزا را می ریزیم تا به طور کامل روی هات چیپس را پوشش دهد.

مرحله دهم

از 15 دقیقه قبل فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس هات چیپس را به مدت 15 تا 25 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پینر روی آن به طور کامل ذوب شود.

مرحله یازدهم

در صورتی که فر در دسترس نداشته باشیم می توانیم همین مواد را داخل یک تابه مناسب بریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهیم. سپس درب تابه را محکم کنیم و اجازه دهیم 15 تا 30 دقیقه روی حرارت بماند تا پنیر ذوب شود.

مرحله دوازدهم

در این مرحله پس از اینکه پخت هات چیپس به پایان رسید در صورتی که فر در دسترس داشتیم چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود، سپس هات چیپس را به صورت داغ به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

مرحله سیزدهم

روش پخت هات چیپس در توستر هم مانند فر است، با این تفاوت که باید درجه حرارت را روی 160 قرار دهیم و در صورتی که نمی توانیم المنت بالایی توستر را خاموش کنیم در 15 دقیقه اول روی هات چیپس را با فویل بپوشانیم.

مرحله چهاردهم

پس از گذشت 15 تا 15 دقیقه که پنیر هات چیپس به طور کامل ذوب شد، فویل روی هات چیپس را باز می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه بدون فویل درون توستر بماند تا پنیر روی هات چیپس به طور کامل طلایی شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.