طرز تهیه پای چوپان با مرغ خوشمزه به روش سنتی ایرلندی

طرز تهیه پای چوپان با مرغ خوشمزه به روش سنتی ایرلندی

طرز تهیه پای چوپان با مرغ پای چوبان یا شپردز پای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرلندی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی سالاد لوبیا چیتی یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر پیتزا

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر پیتزا

طرز تهیه اسنک مرغ اسنک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه چیپس ذرت

طرز تهیه چیپس ترتیلا در فر تورتیلای ذرت تردیلا چیست چیپس دو نفره بدون روغن مزمز گوجه ای خانگی با آرد ذرت

چیپس ذرت یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه چیپس خوشمزه و مخصوص خانگی به روش کارخانه

مواد لازم چیپس ذرت
آرد ذرت۱ پیمانه
آرد سفید½ پیمانه
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۲ حبه
آویشن۱ قاشق چای خوری
نعناع۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

دستور تهیه چیپس ذرت

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد ذرت را به همراه آرد سفید، نعناع خشک، فلفل قرمز، نمک و آویشن به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کم کم آب اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا حالت خمیر بگیرد. پس از اینکه خمیر جمع شد روی سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا خمیر را با وردنه به صورت نازک و یکدست باز می کنیم (تا جایی که امکانش هست باید خمیر را نازک پهن کنیم) حالا خمیر را به صورت طولی با عرض ۵ سانتی مرت برش می زنیم، سپس به صورت مثلثی برش می زنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر ما آماده است و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن داخل تابه می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ خمیرهای برش داده شده را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

زمانی که چیپس ها طلایی شدند آنها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر چیپس های ذرت را داخل ظرف مرد نظرمان می ریزیم و به همراه سس یا ماست چکیده سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/tordillachips
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.