مطالب پر بازدید
عکس‌های مدل مانتو مجلسی با طراحی‌های خیره‌کننده

عکس‌های مدل مانتو مجلسی با طراحی‌های خیره‌کننده

مدل مانتو مجلسی در دل فرهنگ و هنر ایرانی، مد و پوشاک همواره نقش مهمی در بیان هویت، سنت‌ها و زیبایی‌شناسی جامعه داشته‌اند. مدل مانتو مجلسی ایرانی، به عنوان یکی از این …

طرز تهیه ماکارونی با سس پستو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی با سس پستو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی با سس پستو پاستا یکی از محبوب‌ترین و البته سریع‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با انواع سس‌ها آماده می‌ شود. اما در این میان سس پستو به دلیل رنگ …

طرز تهیه شله ماش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اصفهانی

طرز تهیه شله ماش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی اصفهانی

طرز تهیه شله ماش شله ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت

طرز تهیه چیپس ترتیلا در فر تورتیلای ذرت تردیلا چیست چیپس دو نفره بدون روغن مزمز گوجه ای خانگی با آرد ذرت

چیپس ذرت یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه چیپس خوشمزه و مخصوص خانگی به روش کارخانه

مواد لازم چیپس ذرت
آرد ذرت۱ پیمانه
آرد سفید½ پیمانه
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۲ حبه
آویشن۱ قاشق چای خوری
نعناع۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

دستور تهیه چیپس ذرت

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد ذرت را به همراه آرد سفید، نعناع خشک، فلفل قرمز، نمک و آویشن به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کم کم آب اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا حالت خمیر بگیرد. پس از اینکه خمیر جمع شد روی سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا خمیر را با وردنه به صورت نازک و یکدست باز می کنیم (تا جایی که امکانش هست باید خمیر را نازک پهن کنیم) حالا خمیر را به صورت طولی با عرض ۵ سانتی مرت برش می زنیم، سپس به صورت مثلثی برش می زنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر ما آماده است و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن داخل تابه می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ خمیرهای برش داده شده را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

زمانی که چیپس ها طلایی شدند آنها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر چیپس های ذرت را داخل ظرف مرد نظرمان می ریزیم و به همراه سس یا ماست چکیده سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/tordillachips
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.