طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری شامی رودباری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر رودبار می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی املت با رب گوجه فرنگی که با نام املت ربی هم شهرت دارد یکی از انواع صبحانه های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده این …

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم …

طرز تهیه املت خورشیدی

املت خورشیدی , طرز تهیه املت خورشیدی , دستور پخت املت خورشیدی

املت خورشیدی یکی از انواع املت های گوجه فرنگی است که نسبت به املت های معمولی به صورت مجلسی تر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت خورشیدی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوجه فرنگی بزرگ۴ عدد
تخم مرغ۲ عدد
پیازچه۲ ساقه
آرد۱ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
کره۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت خورشیدی

مرحله اول

برای تهیه املت خورشیدی مجلسی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس به صورت حلقه ای یکدست و یک اندازه خرد می کنیم. قطر گوجه فرنگی های حلقه ای باید حدود نیم سانتی متر باشد.

مرحله دوم

پس از اینکه گوجه فرنگی ها را خرد کردیم، با استفاده از یک کاتر یا یک استکان قسمت های میانی گوجه فرنگی ها را خارج می کنیم، سپس به صورت ساطوری خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیازچه ها را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی گوجه فرنگی اضافه می کنیم. در صورتی که پیازچه در دسترس نداشته باشیم می توانیم از سبزیجات معطر خشک شده نیز استفاده کنیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها را به همراه آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد درون کاسه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کره را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل ذوب شود، سپس گوجه فرنگی های حلقه ای را درون تابه می چینیم و با قاشق از مخلوط تخم مرغ درون گوجه فرنگی ها می ریزیم.

مرحله ششم

پس از اینکه یک سمت املت ها به طور کامل سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت املت های آماده شده را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.