طرز تهیه نان کریسمس خوشمزه و مخصوص به روش انگلیسی

طرز تهیه نان کریسمس خوشمزه و مخصوص به روش انگلیسی

طرز تهیه نان کریسمس نان کریسمس یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که برای شب کریسمس درست می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه قطاب کره ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه قطاب کره ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه قطاب کره ای شیرینی های سنتی از جمله شیرینی های پر طرفدار است و در هر منطقه از ایران تقریبا نوعی از شیرینی های سنتی را می‌ بینیم. در این …

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر شیرینی نخودچی بدون فر یکی از رسپی های پخت این شیرینی های خوشمزه است که برای کسانی که فر ندارند، مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه نان پرتقالی

طرز تهیه نان پرتقالی , دستور پخت نان پرتقالی شیرین

نان پرتقالی یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پرتقالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان پرتقالی
آرد سفیدحدود ۴٫۵ لیوان
شیر ولرم½ لیوان
آب پرتقال½ لیوان
رنده پوست پرتقال۲ قاشق غذاخوری
شکر۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
مایه خمیر فوری۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
مواد رومال نان
شیر۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه نان پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه فوری داخل یک کاسه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک تخم مرغ کامل را به همراه سفیده تخم مرغ دیگر درون یک کاسه می ریزیم و زرده تخم مرغ را برای رومال کنار می گذاریم. در ادامه باقیمانده شکر را به همراه آب پرتقال به کاسه اضافه کرده و مواد را ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا رنده پوست پرتقال را به همراه روغن، وانیل و نمک به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و طی سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به سطح کار منتقل کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیری صاف و منسجم شکل بگیرد. در ادامه یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون یا پارچه می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود. پس از اینکه خمیر حجم گرفت، فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب انتخاب کرده و با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را به ۷ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می کنیم. در ادامه خمیرها را به ترتیب درون قالب می چینیم و روی قالب را با پارچه می پوشانیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه مواد رومال را ترکیب کرده و روی خمیر می مالیم. در نهایت قالب را به همراه یک کاسه آب درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. در آخر چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی نان طلایی شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 اسفند 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.