طرز تهیه خوراک ماهیچه

طرز تهیه خوراک ماهیچه گوساله مجلسی رستورانی آبدار پسران کریم رزا منتظمی دونفره در زودپز xvc jidi o vh lhid i

خوراک ماهیچه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار معروف ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه به عنوان یکی از گران قیمت ترین غذاهای ایرانی شناخته می شود که در مجالس بسیار مهم سرو می شود. این غذای خوشمزه به همراه پلوهای متنوعی مثل کته ساده، زرشک پلو، شوید پلو و باقالی پلو سرو می شود که معروف ترین پلویی که در کنار ماهیچه سرو می شود معمولا باقالی پلو است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
ماهیچه گوسفندی4 عدد
سیر4 حبه
پیاز5 عدد بزرگ
چوب دارچین1 عدد
برگو بو3 عدد
رزماریچند برگ
زعفران دم کرده½ فنجان
کره100 گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیازها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم، سپس کره را داخل آن می اندازیم و اجازه می دهیم تا آب شود. در ادامه نصف پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند .

مرحله سوم

بعد ماهیچه ها را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس زعفران دم کرده غلیظ را به همراه رزماری، چوب دارچین، برگ بو، فلفل و سیرها را نیز به آن می افزاییم، سپس باقی پیاز خلالی را هم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت 5 ساعت ماهیچه ها بپزند. اصلا به ماهیچه آب اضافه نمی کنیم چون پیازها و خود ماهیچه ها آب می اندازند و نیاز به افزودن آب نیست.

مرحله پنجم

فقط نکته مهم در مورد پخت ماهیچه این است که باید حرارت زیر قابلمه خیلی ملایم باشد و نباید درب قابلمه را در میانه پخت بیش از حد باز و بسته کنیم، چون این کار باعث می شود بخار آب موجود در قابلمه خارج شود.

مرحله ششم

در انتهای پخت کمی از گوشت ماهیچه را تست می کنیم در صورت نرم و مغز پخت شدن آن، نمک غذا را اندازه می کنیم و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و ماهیچه را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.