مطالب پر بازدید
طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی یک نفره به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی یک نفره به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای با کته قالبی کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. کباب …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه پاستا آرابیتا خوشمزه ایتالیایی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستا آرابیتا خوشمزه ایتالیایی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستا آرابیتا پاستا آرابیتا یکی از انواع غذاهیا خوشمزه بین المللی است که مانند دیگر پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا …

طرز تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه کتلت بوقلمون

طرز تهیه کتلت بوقلمون و پنیر نی نی سایت شامی پوک گوشت بوقلمون  jgj f rgl k

کتلت بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون۴۰۰ گرم
سیب زمینی۶۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد درشت
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
تخم گشنیز۱ قاق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کتلت بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه کتلت بوقلمون مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه پیاز و فلفل دلمه ای با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم و داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به کاسه اضافه می کنیم، سپس سینه بوقلمون را چرخ می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه پودر تخم گشنیز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه ادویه های مورد پسند خود اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت منسجم شود و طعم مواد به خورد گوشت بوقلمون برود.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا با دست کتلت ها را شکل می دهیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

حالا کمی صبر می کنیم تا یک سمت کتلت ها سرخ شود، سپس کتلت ها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کتلت ها را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/nedakfood
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.