طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه  ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کتلت بوقلمون

طرز تهیه کتلت بوقلمون و پنیر نی نی سایت شامی پوک گوشت بوقلمون  jgj f rgl k

کتلت بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون۴۰۰ گرم
سیب زمینی۶۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد درشت
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
تخم گشنیز۱ قاق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کتلت بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه کتلت بوقلمون مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه پیاز و فلفل دلمه ای با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم و داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به کاسه اضافه می کنیم، سپس سینه بوقلمون را چرخ می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه پودر تخم گشنیز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه ادویه های مورد پسند خود اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت منسجم شود و طعم مواد به خورد گوشت بوقلمون برود.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا با دست کتلت ها را شکل می دهیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

حالا کمی صبر می کنیم تا یک سمت کتلت ها سرخ شود، سپس کتلت ها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کتلت ها را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/nedakfood
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.