طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی لذیذ به روش تبریزی

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهری و متریال شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. البته …

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با …

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده لاهیجان شیرازی سوخاری در فر خام بدون گوشت بازاری xvc jidi ;jgj sdf cldkd

کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با مجله چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵ عدد متوسط
پیاز۱ عدد درشت
سیر۱ حبه
سس فرانسوی۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری + ۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
پنیر پیتزا۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کتلت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. سپس پوشت سیب زمینی ها را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد،  سیر و پیاز را رنده می کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز، تخم مرغ ها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق یا دست به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کتلت را چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند، در صورتی که مایه کتلت سفت بود و چسبندگی نداشت باید یک تخم مرغ دیگر به ان اضافه کنیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شودف سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا شبیه کوکو شکل می دهیم.

مرحله ششم

حالا آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شودف سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود، پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه سرخ کردن کتلت ها به پایان رسید آنها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان و سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت کتلت سیب زمینی

سس مناسب

کتلت ها معمولا به همراه سس قرمز یا همان سس کچاپ سرو می شوند، البته بعضی افراد هم هستند که از سس های دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده می کنند. اگر شما هم کتلت را به سس کچاپ میل می کنید توصیه می کنیم برای تهیه سس کچاپ خانگی به مطلب زیر مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/delicious_life_videos
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.