طرز تهیه نان شوید و زیره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان شوید و زیره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان شوید و زیره نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …

درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!

درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!

درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین اگر متوجه شدید که بیش از حد معمول به دستشویی می‌روید، احتمالاً با مشکل تکرر ادرار مواجه شده‌اید. البته، شاخصی معین برای تعداد دفعاتی که …

طرز تهیه شیرینی تابه ای ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی تابه ای ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی تابه ای شیرینی تابه ای یکی از انواع شیرینی های ساده خانگی است که در تابه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه نان کریسمس خوشمزه و مخصوص به روش انگلیسی

طرز تهیه نان کریسمس

طرز تهیه نان کریسمس خوشمزه با میوه

نان کریسمس یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که برای شب کریسمس درست می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان کریسمس
آرد۴۰۰ گرم
مایه خمیر فوری۱ قاشق سوپخوری
شیر۱۲۵ میلی لیتر
کره۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم + ۱ قاشق سوپخوری
نمک۱ پنس
تخم مرغ۱ عدد
کشمش۱۰۰ گرم
گردو۵۰ گرم
خرما خشک۵۰ گرم
خرمالو خشک۵۰ گرم
قیسی۵۰ گرم
بادام۵۰ گرم
آب پرتقال۵۰ میلی لیتر
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
اسانس پرتقالچند قطره
رنده پوست پرتقال۱ قاشق غذاخوری
خاک قندبرای تزیین

طرز تهیه نان کریسمس

دستور پخت نان کریسمس

مرحله اول

برای تهیه نان کریسمس خوشمزه ابتدا آب لیمو ترش و آب پرتقال را در ظرفی که در داشته باشد می ریزیم، سپس اسانس پرتقال و کشمش، گردو، خرمالو خشک، قیسی خرد شده، خرما خرد شده، بادام خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت یک نصف روز همین طور مواد داخل ظرف بمانند تا طعم دار و نرم شوند. بعد گذشت نصف روز مواد را از صافی رد می کنیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

مرحله سوم

حالا مواد داخل یخچال را ۲۰ دقیقه جلوتر بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.شیر ولرم را (اگر داغ یا سرد باشد خمیر مایه بالا نمی آید) اخل ظرفی که در داشته باشد می ریزیم و ۱ قاشق سوپ خوری شکر و خمیر مایع را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس مواد را باقاشق مخلوط می کنیم و در ظرف را می بندیم و در جای گرمی قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاید. پس از گذشت ۲۰ دقیقه به خمیر مایه سر می زنیم.باید خمیر مایه حجمش زیاد شده باشد و روی آن کف کرده باشد.

مرحله پنجم

آرد را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و تخم مرغ ،کره ،شکر و نمک را به آن اضافه می کنیم و همین طور مایه خمیر و پوست پرتقال رنده شده را نیز به مواد می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و دستمان را چرب می کنیم.

مرحله ششم

سپس خمیر را ورز می دهیم تا اگر هوا داخل آن هست از بین برود و خمیر نرمی داشته باشیم. داخل کاسه ای بزرگ را کاملا چرب می کنیم، سپس خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی کاسه را به طور کامل با سلفون می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کاسه را در جای گرمی می گذاریم تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را روی صفحه کار قرار می دهیم و ۲۰ ثانیه ورز می دهیم تا پف آن بخوابد و با وردنه خمیر را باز می کنیم تا بصورت یک مستطیل بزرگ باز شود.

مرحله هشتم

حالا مخلوط میوه های خشک و مغزیجات نرم شده را که از صافی رد کردیم را روی خمیر می ریزیم تا کاملا پوشیده از مواد شود و بعد خمیر را آرام مانند رولت رول می کنیم.  در این مرحله قلمو را داخل کره یا روغن می زنیم.

مرحله نهم

قالب مخصوص را با آن کاملا چرب می کنیم و خمیر را در قالب قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت همین طور استراحت کند. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.

مرحله دهم

بعد از گذشت استراحت خمیر،قلمو را داخل کره می زنیم(یا زرده تخم مرغ که نان طلایی می شه) و روی خمیر می کشیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه نان کریسمس ها پخته شوند.نان ها را بعد از در آوردن از داخل فر با پودر قند تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.