مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان قندی خوشمزه و پفکی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه نان قندی خوشمزه و پفکی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه نان قندی نان قندی یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با وبسایت …

طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین خوشمزه مناسب پذیرایی

طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین خوشمزه مناسب پذیرایی

طرز تهیه شیرینی سیب شیرینی سیب، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

طرز تهیه نان کنجدی

طرز تهیه نان کنجدی فسایی شیرین خانگی بدون فر شمالی تخته ای در منزل مازندرانی xvc jidi khk  k nd

نان کنجدی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان کنجدی
آرد نانوایی۵۰۰ گرم
شکر۸۰ گرم
آب گرم۲۸۰ میلی لیتر
پودر هل۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری۵ گرم
کنجد۱ پیمانه
آب½ پیمانه
عسل۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت نان کنجدی

مرحله اول

برای تهیه نان کنجدی خوشمزه  ابتدا خمیر مایه، شکر، آرد، پودر هل و پودر دارچین را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و گودی وسط مواد ایجاد می کنیم و کم کم آب روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد چسبنده شوند.

مرحله دوم

در این مرحله دستمان را چرب می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا لطیف و منسجم شودو داخل کاسه را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و کنار می گذاریم تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

سپس خمیر را از داخل کاسه بیرون می آوریم و به چانه های ۱۰۰ گرمی تقسیم می کنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و چانه ها را روی آن می گذاریم و صبر می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله چهارم

بعد کنجد، عسل و نصف پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا ۳۰ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت زمان استراحت کنجد را داخل صافی می ریزیم و چانه ها را بر می داریم و داخل کنجد قرار می دهیم تا کاملا آغشته به آن شوند.

مرحله پنجم

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و چانه ها را در آن می چینیم و اجازه می دهیم تا ۴۰ دقیقه استراحت کنند. در ادامه فر را روشن می کنیم و آنرا روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم تا ۱۰ دقیقه گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نان کنجدی ها بپزند. در آخر نان کنجدی ها را از داخل فر بیرون می آوریم و اگر تمایل دارید کره را ذوب کنید و با قلمو روی نان ها می کشیم.

مرحله هفتم

در آخر پس از اینکه کره به خوبی جذب نان ها شد، اجازه می دهیم نان ها کمی خنک شوند، سپس نان ها را درون یک سبد مناسب قرار می دهیم و روی آنها را با یک دستمال تمیز می پوشانیم تا نان ها نرم بمانند و خشک نشوند.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.