طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه و مخصوص به صورت مغزدار

طرز تهیه نان گاتا

طرز تهیه نان گاتا نان سحر عکس شیرینی شف طیبه خانم گنجی با مغز گردو رضوی خانم احدی xvc jidi khk  hjh

نان گاتا یکی از انواع نان های خوشمزه مغزدار و پرطرفدار در سراسر جهان است که اصالتا یک نان ارمنی می باشد، برای شماهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان گاتا
آرد سفید۲۵۰ گرم
ماست½ پیمانه
کره۵۰ گرم
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
مایه خمیر فوری½ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
مواد میانی نان گاتا
مغز گردو۱ پیمانه
کره۷۰ گرم
شکر½ پیمانه
دارچین۱ قاشق چایخوری
آرد سفید½ پیمانه

دستور پخت نان گاتا

مرحله اول

برای تهیه نان گاتای ارمنی ابتدا کره را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و در حدی که فقط ذوب شود روی حرارت قرار می دهیم. توجه داشته باشید که در حدی باید ظرف را روی حرارت قرار دهیم که کره ذوب شود و نیاز نیست که داغ شود.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل به کره اضافه می کنیم و با چنگال هم کمی هم می زنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه ماست را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم و مجددا در حدی مخلوط می کنیم که مواد با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا خمیر مایه فوری، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و پس از دو مرتبه الک الک کردن، کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. پس از اینکه خمیر جمع شد انرا کمی ورز می دهیم سپس داخل یک مناسب قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا یک سلفون روی درب ظرف می کشیم و آنرا در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در همین حین مواد میانی نان را اماده می کنیم. برای این منظور  کره را داخل یک تابه مناسب روی حرارت ملایم ذوب می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه گردو را اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا دارچین و شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت یک ساعت خمیر را روی به سطح کار منتقل می کنیم و پس از هواگیری، به دو قسمت تقسیم می کنیم. حالا یک قسمت خمیر را صاف می کنیم و مواد میانی را وسط خمیر قرار داده و لبه های خمیر را روی ان بر می گردانیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر باقیمانده را کمی صاف می کنیم و روی خمیر حاوی مواد قرار می دهیم و با دست خمیرها را به هم می چسبانیم، سپس نان را داخل سینی فر قرار می دهیم و با مخلوط یک قاشق غذاخوری شیر و  زرده تخم مرغ روی نان را رومال می کنیم.

مرحله هشتم

در صورت تمیال با چاقوی روی نان طرح های دلخواه مان را می زنیم و نان را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگرادر روشن شده است قرار می دهیم تا اماده شود. در اخر برای رنگ گرفتن روی نان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 9

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.