مطالب پر بازدید
طرز تهیه ویفر شکلاتی خوشمزه و مخصوص با روکش شکلات

طرز تهیه ویفر شکلاتی خوشمزه و مخصوص با روکش شکلات

طرز تهیه ویفر شکلاتی ویفر شکلاتی یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این بیسکوییت به طور کلی به دو …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه بیسکاتی خوشمزه و مخصوص با طعم کاکائویی

طرز تهیه بیسکاتی خوشمزه و مخصوص با طعم کاکائویی

طرز تهیه بیسکاتی بیسکاتی یکی از انواع کیک های ساده بازاری است که معمولا به عنوان میان وعده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکاتی …

طرز تهیه بیسکو حلوا خوشمزه و مجلسی لاکچری به روش تالاری

طرز تهیه بیسکو حلوا

طرز تهیه حلوا با بیسکویت ساقه طلایی با بیسکویت پتی بور تزیین حلوا با بیسکویت با پایه بیسکویت لای بیسکویت حلوای فانتزی

بیسکو حلوا یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که مناسب برای پذیرایی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکو حلوا
آرد قنادی۱۰۰ گرم (دو سوم پیمانه)
کره۵۰ گرم
وانیلیک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
حلوابه مقدار کافی
شربت باربه مقدار کافی

دستور پخت بیسکو حلوا

مرحله اول

برای تهیه بیسکو حلوای مجلسی ابتدا کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود، سپس به همراه پودر قند و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادام با همزن مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و سبک شوند.

مرحله دوم

در این مرحله زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا با نوک انگشتان ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود. توجه داشته باشید که اگر بخواهیم این خمیر را با دست بیش از حد ورز دهیم باعث می شود که خمیر به روغن بیفتد و ظاهر آن خراب شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا درون یک کیسه پلاستیک قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم، سپس خمیر را بین دو تکه نایلون بزرگ قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس لایه رویی پلاستیک روی خمیر را بر می داریم. در ادامه سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم یا اینکه با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله ششم

حالا بیسکوییت ها را با قالب دلخواه گرد، لوزی یا مربع قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بیسکوییت ها به طور بپزند و طلایی شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه اطراف بیسکوییت ها طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شوند. پس از اینکه بیسکوییت ها خنک شدند، حلوای دلخواه خود را بین دو تکه نایلون با قطر یک سانتی متر باز می کنیم.

مرحله هشتم

حالا حلوا را با کاتر یا قالب دلخواه قالب می زنیم. در ادامه روی بیسکوییت ها کمی شربت بار می مالیم و حلوا را با کمی فشار روی بیسکوییت ها قرار می دهیم. به جای شربت بار می توانیم از عسل هم برای چسباندن حلوا روی بیسکوییت استفاده کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه تمام بیسکو حلواها آماده شدند، انها را درون یک سینی لبه دار می چینیم، سپس روی سینی را با سلفون می پوشانیم. برای نگهداری بیسکو حلوا بهتر است آنرا به صورت سلفون کشیده در یخچال نگهداری کنیم.

نکات تهیه بیسکو حلوا

انتخاب حلوای مناسب

برای روی بیسکو حلوا می توانید از انواع حلواهای ایرانی استفاده کنید. البته اگر بخواهید بیسکو حلوا را به صورت مجلسی تر درست کنید توصیه می شود از حلوای زعفرانی یا حلوای هویج استفاده کنید که از طریق لینک های زیر می توانید به آموزش این حلواها دسترسی داشته باشید.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.