طرز تهیه سمنو آسان و حرفه ای به روش بازاری در منزل
طرز تهیه سمنو سمنو یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بر خلاف دیگر دسرها زمان زیادی برای تهیه آن نیاز است. سمنو از دسرهایی است که معمولا برای سفره …
طرز تهیه بورک نان باگت خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای
طرز تهیه بورک نان باگت بورک نان باگت یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!
خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمیترین و رایجترین ادویهها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها میبخشد، بلکه دارای خواص شگفتانگیزی برای …
طرز تهیه حلوای انار خوشمزه و مجلسی مخصوص شب یلدا
طرز تهیه حلوای انار
حلوای انار یکی از انواع حلواهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شب یلدا تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای انار | |
آرد سفید | ۲۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ۴ قاشق غذاخوری |
آب انار شیرین | ۱۰ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر لبو یا رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
دستور پخت حلوای انار
مرحله اول
برای تهیه حلوای انار مجلسی ابتدا آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه آرد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که زمانی که آرد را تفت می دهیم نباید تغییر رنگ دهد و در حدی که خامی آن از بین برود کافیست. پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم و خامی اش گرفته شد، مجددا آنرا الک می کنیم و داخل تابه می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط روغن و کره آب شده را اضافه می کنیم و با آرد ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. سپس پودر قند را به همراه گلاب، آب انار، وانیل و پودر لبو اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
برای رنگ این حلوا به سیلقه خود می توانیم از پودر لبوی خشک شده یا رنگ خوراکی قرمز استفاده کنیم. به دلیل اینکه رنگ های خوراکی معمولا از مواد شیمیایی تهیه می شوندف بهتر است از مواد طبیعی مثل پودر لبو استفاده شود.
مرحله پنجم
اگر پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم، غلظت مواد کم بود و حالت شلی داشت، مجددا تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کمی مخلوط می کنیم تا حلوا به طور کامل از دیواره های تابه جدا شده و کاملا منسجم شود.
مرحله ششم
پس از اینکه حلوا به طور کامل آماده شد، صبر می کنیم تا کمی از داغی بیفتد، سپس آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم. در ادامه قبل از اینکه حلوا سرد شود، طرح مورد نظر خود را روی حلوا اجرا کرده و آنرا سرو می کنیم.
نکات پخت حلوای انار
پودر لبوی خانگی
پودر چغند قرمز یا لبو یکی از انواع ادویه های اورگانیک و سالم محسوب می شود که معمولا برای رنگ دهدی استفاده می شود و می تواند یک جایگزین مناسب برای رنگ های خوراکی باشد. برای تهیه پودر لبوی خانگی مطلب زیر را دنبال کنید.
- منبع :
- img from luxury_cooking_schooll