طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی
طرز تهیه باقلوای گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه باقلوای گردویی باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای گردویی است که یکی از شیرینی های محبوب شهر آستارا …
طرز تهیه کیک اسفناج
کیک اسفناج یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم کیک اسفناج | |
پوره اسفناج | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
روغن | ½ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته | ۲۰۰ گرم |
دستور پخت کیک اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کیک اسفناج مجلسی ابتدا اسفناج ها را پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه اسفناج ها را به همراه گلاب و روغن داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا کف کند.
مرحله سوم
پس از اینکه سفیده تخم مرغ کف کرد، نصف شکر را اضافه می کنیم و همزدن را تا زمانی که جای پره های همزن روی سفیده تخم مرغ باقی بماند ادامه می دهیم و زمانی که کاسه را بر گرداندیم سفیده تخم مرغ نریزد.
مرحله چهارم
حالا سفیده فرم گرفته را در یخچال قرار می دهیم، سپس زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا سفید و کشدار شود، سپس مخلوط اسفناج و روغن را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را در حدی مخلوط می کنیم که با هم یکدست شوند، سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با دور کند همزن مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه آرد با دیگر مواد یکدست شد، سفیده تخم مرغ را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه یک قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک بپزد. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت انرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود. سپس برش می زنیم و خامه را بین کیک به صورت لایه قرار می دهیم.
- منبع :
- img from nashmil_hosseini