طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی

طرز تهیه کیک براونی کیک براونی یکی از انواع کیک های شکلاتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک اسفناج

طرز تهیه کیک اسفناج مرحله به مرحله دو رنگ با کرم وانیلی با خامه شف طیبه خیس تزیین xvc jidi  d  hstkh 

کیک اسفناج یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفناج
پوره اسفناج۲۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آرد سفید۲ پیمانه
روغن½ پیمانه
گلاب½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته۲۰۰ گرم

دستور پخت کیک اسفناج

مرحله اول

برای تهیه کیک اسفناج مجلسی ابتدا اسفناج ها را پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه اسفناج ها را به همراه گلاب و روغن داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا کف کند.

مرحله سوم

پس از اینکه سفیده تخم مرغ کف کرد، نصف شکر را اضافه می کنیم و همزدن را تا زمانی که جای پره های همزن روی سفیده تخم مرغ باقی بماند ادامه می دهیم و زمانی که کاسه را بر گرداندیم سفیده تخم مرغ نریزد.

مرحله چهارم

حالا سفیده فرم گرفته را در یخچال قرار می دهیم، سپس زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا سفید و کشدار شود، سپس مخلوط اسفناج و روغن را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را در حدی مخلوط می کنیم که با هم یکدست شوند، سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با دور کند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آرد با دیگر مواد یکدست شد، سفیده تخم مرغ را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه یک قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک بپزد. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت انرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود. سپس برش می زنیم و خامه را بین کیک به صورت لایه قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.