طرز تهیه کیک دارچینی

طرز تهیه کیک دارچینی با سیب قابلمه ای رژیمی و کشمش و هویج با ماست شف طیبه ساده

کیک دارچینی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این دستور شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک ساده اسفنجی خوشمزه در توستر یا فر برای ۸ نفر

مواد لازم کیک دارچینی
آرد قنادی۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
پودر دارچین۲ قاشق چایخوری
وانیل۲ قاشق چایخوری
شیر۲۰۰ میلی لیتر
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
روغن۱۰۰ میلی لیتر
شکر۱ و ¼ پیمانه
نمک¼ قاشق چایخوری
کشمش و گردوبه مقدار دلخواه

دستور پخت کیک دارچین

مرحله اول

ابتدا آرد را به همراه دارچین، نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

سپس به مدت ۴ دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود. در ادامه روغن مایع را به همراه شیر اضافه می کنیم و در حدی هم می زنیم که با هم یکدست شوند. حالا مخلوط آرد را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

مواد را در حدی که فقط یکدست شوند مخلوط می کنیم، سپس فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف آنرا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا اینکه با روغن چرب می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم و ساده به روش قنادی

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار قالب را محکم به سطح کار می کوبیم. حالا کشمش و گردو را به آرد آغشته می کینم و روی مایه کیک می ریزیم. کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا بپزد.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.