مطالب پر بازدید
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

طرز تهیه ته دیگ ته چینی ساده و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ته دیگ ته چینی ساده و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ته دیگ ته چینی ته دیگ ته چینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در رستوران ها در کنار غذاهای مختلف سرو می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه ساندویچ سوخاری خوشمزه و مخصوص فست فودی

طرز تهیه ساندویچ سوخاری خوشمزه و مخصوص فست فودی

طرز تهیه ساندویچ سوخاری ساندویچ به دلیل سادگی در استفاده به عنوان یک غذای پیک نیکی یا خیابانی طرفداران زیادی دارد. یکی از این ساندویچ ها ساندویچ سوخاری است. در این ساندویچ …

طرز تهیه ته چین قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه ته چین قارچ

ته چین قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده½ فنجان
گلاب¼ قاشق چایخوری
اسفناج۲۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زرشک و خلال پستهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین قارچ

مرحله اول

برای تهیه ته چین قارچ مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن ماعی داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس قارچ ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازد و آب اضافی آن کشیده شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا مواد با ادویه ها به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا قارچ تفت داده شده را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه اسفناج را به همراه ۱ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد، سپس آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس اسفناج را به همراه کمی روغن مایع اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اسفناج را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا برنج را که از قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پخت اولیه برنج که حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه است انجام شود. پس از اینکه دانه های برنج به طور کامل نرم شدند املپا مغزشان سفت بود باید برنج را آبکش کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله آرد نخودچی را با یک سوم لیوان آب سرد ترکیب می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده و گلاب به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله هشتم

حالا یک قابلمه مناسب را با روغن چرب می کنیم و نیمی از برنج را کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق به خوبی فشرده می کنیم. در ادامه قارچ و اسفناج سرخ شده را روی برنج می ریزیم و در پایان باقیمانده برنج را اضافه می کنیم.

مرحله نهم

حالا مجددا با پشت قاشق برنج را فشرده می کنیم تا پس از پخت باز نشود. حالا زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در پایان ته چین را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.