طرز تهیه ته چین کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ته چین کباب

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای روی گاز شیک و مجلسی بدون فر کباب ته قابلمه ای ساناز سانیا ji  dk  fhfh jhfi hd

ته چین کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد درشت
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
بادمجان۲ عدد قلمی
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۲ عدد
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیربه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین کباب

مرحله اول

برای تهیه ته چین کباب خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود. در ادامه در صورتی که زمان داشته باشیم روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله سوم

در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم مایه کباب را همان موقع سرخ می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با کمی روغن مایع آنرا چرب می کنیم، سپس مایه کباب را به صورت یکدست کف تابه پهن می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد آنرا به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در همین حین برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت به همراه آب ولرم و یک قاشق چایخوری نمک می خیسانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی، بادمجان و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه پخت کباب به طور کامل به پایان رسید و آب موجود در تابه کشیده شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت زیاد قرار می دهیم و آنرا تا نیمه آب پر می کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد یک قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم، سپس برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان کمی سفت بود، برنج را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه داخل یک بزرگ ماست را به همراه زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری نمک به همراه زعفران دم کرده را به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه حدود یک سوم برنج خیسانده شده را به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله نهم

حالا قابلمه ای را که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم را کمی چرب می کنیم، سپس مخلوط برنج و ماست را کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا کاملا فشرده می کنیم، سپس کباب تابه ای را روی برنج قرار می دهیم.

مرحله دهم

در این مرحله بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه ای سرخ شده را روی کباب می ریزیم و باقیمانده برنج آبکش شده را روی مواد می ریزیم و با پشت قاشق به خوبی فشرده می کنیم تا پس از پخت ته چین باز نشود.

مرحله یازدهم

در این مرحله کره را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و روی نقاط مختلف برنج قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم ته چین دم بکشد. حتما زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم تا ته چین نسوزد.

مرحله دوازدهم

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای دم کشیدن برنج نیاز است. پس از اینکه ته چین آماده شد، یک دیس بزرگ روی درب قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی دیس برمی گردانیم تا به صورت قالبی درون دیس قرار بگیرد.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد امتیاز: 6

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.