طرز تهیه ته چین ماهی

طرز تهیه ته چین ماهی مجلسی باسبزی پلو بدون ماست ماهی شیر خانم گلاور ته انداز xvc jidi ji  dk lhid

ته چین کامل یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلسی در ادامه با سایت سرگرمی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
ماهی۱ عدد کامل
برنج۳ پیمانه
پیاز۱ عدد درشت
ماست چکیده۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع¼ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین ماهی

مرحله اول

برای تهیه ته چین ماهی درسته ابتدا شکم ماهی را خالی می کنیم و پس از اینکه ماهی را شستیم و خشک کردیم، آنرا به همراه آب لیمو ترش، ۱ عدد پیاز خلالی شده و مقداری نمک، فلفل سیاه در یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

مواد طعم دهنده را روی قسمت های داخلی و خارجی بدن ماهی ماساژ می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب گوشت ماهی شوند.

مرحله سوم

در این مرحله برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب ولرم می خیسانیم تا نرم شود. در ادامه ماهی طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا ماهی را داخل روغن داغ می اندازیم و یک طرف ماهی را به طور کامل سرخ می کنیم (فقط باید یک سمت ماهی را سرخ کنیم)، سپس ماهی را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید، سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه می کنیم و پس از آن برنج خیسانده شده را داخل آب جوش می ریزیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه برنج را آبکشی می کنیم، سپس نصف پیمانه از برنج آبکش شده را با ماست چکیده، تخم مرغ، زعفران دم کرده و گلاب را برای ته دیگ ته چین مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر را با روغن چرب می کنیم و سمت سرخ نشده ماهی را در وسط ظرف قرار می دهیم و مخلوط برنج زعفرانی و ماستی را به آرامی اطراف ماهی می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا با پشت قاشق ته دیگ ته چین را فشار می دهیم تا کاملا فشرده شود، سپس باقی برنج را اضافه می کنیم و آنرا نیز با پشت قاشق محکم فشار می دهیم تا فیکس شود، حالا روی ظرف را با فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله ظرف حاوی ته چین را به مدت یک ساعت و ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا برنج به طور کامل دم بکشد، سپس ته چین را از فر خارج می کنیم و روی یک دیس مناسب بر می گردانیم و به همان صورت سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.