طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری شامی رودباری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر رودبار می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو …

طرز تهیه خورش کدو سبز

آموزش دستور پخت طرز تهیه خورش کدو سبز شیرین با لپه با گوشت چرخ کرده با آلو بدون گوشت با قارچ با رب انار و هویج سرخ کرده رژیمی

خورش کدو سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود. مثلا می توانیم به سلیقه خود از لپه نیز در این خورش استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی رژیمی و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو سبز در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز قلمی۴ عدد
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت خورش کدو سبز

مرحله اول

ابتدا گوشت را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های ۲سانتیمتری خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و گوشه ای از تخته آن ها را قرار می دهیم.

مرحله دوم

سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت کم می گذاریم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله سوم

سپس سیر را به آن می افزاییم و مجددا تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و به تفت دادن ادامه می دهیم و گوشت های خرد شده را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا همه جای گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم

بعد وسط قابلمه را خالی می کنیم و مواد را گوشه های قابلمه جمع می کنیم و  رب گوجه فرنگی را وسط آن می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و آنوقت ۷ الی ۸ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله پنجم

سپس حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مرور زمان گوشت پخته شود.(اگر تمایل داشتید لپه نیز اضافه کنید به مقدار ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم را از ۴ الی ۵ ساعت قبل خیس کنید و در اینجا به گوشت اضافه کنید و تفت دهید و اجازه بدهید تا با گوشت پخته شود)

مرحله ششم

سپس کدوها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند و تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و کدوها را از وسط نصف می کنیم و داخل تابه می چینیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم تا سرخ و طلایی شوند. بعد از گذشت ۲ ساعت به گوشت سر می زنیم و به احتمال زیاد کاملا پخته شده است و کدوهای سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و همین طور گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم.

مرحله هشتم

سپس از وسط نصف می کنیم و روی مواد می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر خورشت بپزد و آب اضافی غذا تبخیر شود و به روغن بیافتد و کدوها نیز بپزند. این خورش باید به صورت کم آب سرو شود.

مرحله نهم

پس از اینکه خورشت جاافتاد و آب اضافی آن تبخیر شد طعم آن را می چشیم و فلفل،نمک و آبلیمو یا آبغوره را به غذا اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد خورشت  کدو سبز آماده شده را داخل ظرف می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.