طرز تهیه خورش کدو سبز

آموزش دستور پخت طرز تهیه خورش کدو سبز شیرین با لپه با گوشت چرخ کرده با آلو بدون گوشت با قارچ با رب انار و هویج سرخ کرده رژیمی

خورش کدو سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و رژیمی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی رژیمی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز قلمی۴ عدد
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت خورش کدو سبز

مرحله اول

ابتدا گوشت را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های ۲سانتیمتری خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و گوشه ای از تخته آن ها را قرار می دهیم.

مرحله دوم

سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت کم می گذاریم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله سوم

سپس سیر را به آن می افزاییم و مجددا تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و به تفت دادن ادامه می دهیم و گوشت های خرد شده را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا همه جای گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شوند.

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه خورش لوبیا سبز رژیمی دونفره مجلسی و خوشمزه

مرحله چهارم

بعد وسط قابلمه را خالی می کنیم و مواد را گوشه های قابلمه جمع می کنیم و  رب گوجه فرنگی را وسط آن می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و آنوقت ۷ الی ۸ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله پنجم

سپس حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مرور زمان گوشت پخته شود.(اگر تمایل داشتید لپه نیز اضافه کنید به مقدار ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم را از ۴ الی ۵ ساعت قبل خیس کنید و در اینجا به گوشت اضافه کنید و تفت دهید و اجازه بدهید تا با گوشت پخته شود)

مرحله ششم

سپس کدوها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند و تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و کدوها را از وسط نصف می کنیم و داخل تابه می چینیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه خورش بامیه مرحله به مرحله با تمر هندی و مرغ خوشمزه

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم تا سرخ و طلایی شوند. بعد از گذشت ۲ ساعت به گوشت سر می زنیم و به احتمال زیاد کاملا پخته شده است و کدوهای سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و همین طور گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم.

مرحله هشتم

سپس از وسط نصف می کنیم و روی مواد می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر خورشت بپزد و آب اضافی غذا تبخیر شود و به روغن بیافتد و کدوها نیز بپزند. این خورش باید به صورت کم آب سرو شود.

مرحله نهم

پس از اینکه خورشت جاافتاد و آب اضافی آن تبخیر شد طعم آن را می چشیم و فلفل،نمک و آبلیمو یا آبغوره را به غذا اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد خورشت  کدو سبز آماده شده را داخل ظرف می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.